Ikzelf

Mijn alter ego heeft weer een domein aangekocht, alweer met professionele doeleinden. Ditmaal is de url eenvoudiger te onthouden (voor mensen die mijn naam kennen). Het is niet veel zaaks, het is een online visitekaartje voor mijn vertaal- en tolkdiensten Russisch-Nederlands: www.nicolasseveryns.be.

Wat misschien interessanter kan zijn voor mensen die dit blog lezen, is dat ik daar ook een blog ben begonnen (het wordt verwarrend), eentje met meer beperkingen dan hier. Ik schrijf daar over alle letters uit het Russische alfabet, op basis van Russische woorden die ik markant vind. Het is tegelijkertijd educatief en ontspannend, zoals tegenwoordig alles hoort te zijn. Intussen staat mijn postjesteller op vijf. De volgende woorden zijn al aan bod gekomen: dermokratia, barsetka, sjachidka, sjestidesjatniki en portjanki.

Veel leesplezier!

→ Andere postjes, mogelijk van interesse: Liedje maken, Herman Sadoelajev, Galabal 2, Hallo zomer, Kinderliedje, ...


Reageer

Uw email wordt nooit verspreid. Benodigde velden zijn aangeduid met *

*
*