Een liedje maken in zeven stappen

Hieronder volgen enkele handige tips voor amateurs en doe-het-zelvers zoals ik die ook eens zelf een liedje willen maken in plaats van er steeds naar te moeten luisteren.

De tips hieronder zijn quick and dirty: mijn bedoeling was de snelste en de simpelste methode te vinden om een liedje te maken, met een minimum aan kennis. Voor het leesgemak heb ik het artikel ingedeeld in onderdelen, gewijd aan idee, tekst, melodie, akkoorden, volharding en concentratie. Hier gaan we!

Kijk uit je doppen

Enkele dagen geleden wandelde ik met een collega van het werk naar de Tadzjiek om een shoarma. Het was middagpauze en we hadden net een portie stront te vreten gekregen van de baas. We hadden dus iets om over te praten, wat over het algemeen een probleem is in mijn relatie met collega’s.

Maar dit keer was dat dus geen probleem. Ik voelde me zoals steeds een loonslaaf zonder toekomstperspectief. Mijn collega ook.

Op onze weg, tussen twee appartementsblokken, vloog een plastiek zak de hoogte in, mee met de wind.

Ik dacht even dat er in de lucht van Moskou evenveel plastiek zakken vlogen dan vogels.

“Ze zouden beter in liedjes ‘vrij als een plastic zak’ zingen in de plaats van ‘vrij als een vogel’,” zei ik tegen mijn collega, die even schamper lachte.

Enkele dagen daarop heb ik een gitaar gekocht en een boekje met honderd tips voor de bluesgitarist. Ik ging een liedje schrijven.

Ideeën liggen er voor het rapen. Ideeën zijn het begin van alles. Het moeilijkste is een idee omzetten in iets tastbaars. Mijn levensweg ligt bezaaid met half afgewerkte projecten, waarvoor ik het enthousiasme in een vroeg stadium was verloren. Ideeën moet je vastpakken bij de hoorns en erop proberen rijden zonder op je bek te vallen.

Op je bek vallen doe je natuurlijk sowieso. Belangrijk is telkens recht te kruipen en het stof van je broek te kloppen.

Vergeet niet af te kijken bij de rest

Ik zette me achter de computer en begon dat liedje uit te typen. Alles wat me te binnenschoot. Het resultaat was nogal chaotisch, maar het bevatte enkele gedachten:

Vrij als een plastic zak vlucht als die van een vlieg, onvoorspelbaar mee met de wind waar de wind naar toe blaast ik zou willen zijn als een plastic zak vrij en doorzichtig maar wel recycleerbaar en vooral vliegend mee met de wind en niet blijven steken in de takken van een boom onherkenbaar als één van de vele plastic zakken en gedachteloos RECYCLEERBAAR (refrein) geen faxen moeten schrijven voor mijn baas geen antwoorden op domme emails maar dus vrij en ongestoord vliegen tussen de gebouwen van de stad en af en toe blijven hangen in een boom, maar niet te lang. om uiteindelijk begraven te worden of geincinereerd, wat nog zo slecht niet is, want dat zou zoiezo het geval zijn.

Het was tijd om af te kijken. Om te spieken. Hoe zien andere liedjes eruit? Ik had me dat voordien niet afgevraagd, maar ik veronderstelde dat er gerijm aan te pas kwam. Ergens op het internet las ik dat het rijmschema ABAC ABAD zeer populair was voor liedjes.

Na wat geknip en geplak kwam ik met de volgende tekst te voorschijn:

Was ik maar die plastiek zak
hangend in de boom
Aan een dode tak
In het vuile parkje
 
Daarnet lag hij op een dak
En daarvoor in de goot
want hij is een plastiek zak
vrij als een vogel
 
Straks neemt de wind hem op
En gaat hij op en neer
of gaat hij overkop
in een orkaan

En wanneer hij met leven stopt
wordt hij gerecycleerd
en naar de plastiek god
gaat zijn plastieken ziel
 
Vol met bochten is zijn baan
zoals die van een vlieg
wanneer hij vliegt voorbij het raam
van mijn sombere kantoor

Al zijn gedachten die vergaan
in het lege niets
van zijn doorzichtige bestaan
op onze tochtige planeet
 
Was ik maar die plastiek zak
hangend in de boom
Aan een dode tak
In het vuile parkje

Voilà!

Van buiten leren, in de douche ermee en neurieën tot je er nachtmerries van krijgt!

Nu ik die tekst te pakken had, was het de beurt aan een melodie om vorm aan te nemen.

Om een melodie te bedenken bestaat maar één techniek: neurieën in openbare plaatsen en luidop zingen onder de douche. Als je een resultaat bereikt dat je aanstaat, vergeet het niet op te nemen op een dictafoon. Nooit rekenen op je geheugen! Niets bedriegt je meer dan je geheugen.

Drie akkoorden zijn meer dan voldoende

Ik heb jaren geloofd in vrije improvisatie. Ik moest niks weten van akkoorden en van harmonie en dacht dat al die regels een rem zetten op mijn zoektocht naar authenticiteit en het heilige licht. Gedurende al die jaren ben ik er nooit in geslaagd om iets deftigs te spelen, ik bedoel iets met een begin en een einde dat je achteraf kunt naspelen of laten horen aan derden. Ik heb wel zeer veel plezier gemaakt tijdens die periode, dat wel! Maar wij zijn hier niet om plezier te maken, maar om een liedje te schrijven.

En in een liedje worden akkoorden gebruikt. In een bepaalde volgorde. Je moet je dus een klein beetje verdiepen in de theorie, maar niet teveel. Je moet klein beginnen. Zoek welke noten er worden gebruikt in je melodie en zie in welke akkoorden deze noten voorkomen. Zoek een akkoordprogressie die past bij je melodie.

Speel die akkoorden in verschillende volgordes, experimenteer. Verander de melodie. Tot je iets hebt dat in je kop blijft vastzitten.

Niet opgeven als het op geen kloten trekt

Je liedje is af. Je speelt het, neemt het op, merkt dat het op geen kloten trekt.

Er is maar één oplossing: blijven trainen. Gewoon doordoen.

Hieronder een uittreksel uit mijn dagboek dat illustreert dat het niet altijd eenvoudig is:

190906, 0231 – Heb gisteren een liedje gecomponeerd op de gitaar. Plastiek zak noemt het en de tekst die ben ik al een tijdje aan het schrijven. Het resultaat is vrij onnozel, dat is natuurlijk de bedoeling, dat het niet te ernstig klinkt, want dan kan ik altijd zeggen dat ik het niet serieus bedoeld heb wanneer ik commentaar krijg. Dat is het voordeel van ironie: je bent vrij als een vogel.

200906, 1043 – Gisterenavond heb ik een eerste voorstelling gegeven van mijn liedje ‘Plastiek Zak’ aan mijn vrouw en zoon. Ik zong uit volle borst en met overtuiging, mezelf begeleidend op de Chinese akoestische gitaar die ik onlangs heb gekocht. Nu en dan maakte ik een foutje, maar mijn enthousiasme en overgave maakten alles goed. Iedereen was blij.

210906, …  – Gisteren ben ik voor het eerst naar de karate geweest. Mijn sparringpartner was een vrouw die naar me keek alsof ze me wilde opvreten. Ze schopte op mij als op een zandzak.

220906, 0950 – Ik heb gisteren mijn vingers blauw gespeeld op mijn gitaar om de intro juist te krijgen van mijn liedje Plastiek Zak. Steeds begon ik op de verkeerde snaar of wilde ze niet rinkelen of vergiste ik me van noot. Om één uur ’s nachts ben ik ermee gestopt.

Vanmorgen luisterde ik naar wat ik had opgenomen op de computer. Gisterennacht dacht ik dat het een intro was zoals bij de Scorpions. Vanmorgen begreep ik dat dat wishful thinking was.

O ja: ik laat de nagels groeien aan mijn linkerhand, om beter te kunnen tokkelen. Nu kan ik moeilijk typen. Ik weet niet of ik dit zo zal laten.

270906, 1024 – Heb gisterenavond zitten sukkelen aan mijn liedje. Er miste iets aan. Ik had de stem opgenomen, het ritme, probeerde er een solo over te spelen, maar toch klonk het saai en vervelend. Kwaad en gefrustreerd kroop ik om middernacht mijn bed in.

Vanochtend begreep ik het: er mankeerde een refrein met een ander melodietje. Daar ga ik nu aan werken.

Volharding kan nuttig zijn. Zo merkte ik na enkele dagen slapeloosheid en depressie dat er een refrein mankeerde aan mijn liedje. Dus heb ik dat er gauw aan toegevoegd:

Maar ik ben niet van plastiek
En ik ben niet hol
Met wel honderdtwintig ton
Gedachten zit ik vol

Na dat refrein klonk het liedje nog steeds niet zoals het hoorde, maar ik gaf de strijd niet op!

Deconcentratie

De grootste vijand van de beginnende liedjesschrijver is afleiding. Afleiding schuilt achter elk hoekje. Er is altijd een bezigheid waarmee je jezelf kan verantwoorden om niet te doen wat je eigenlijk zou moeten doen. Zo heb ik me zeker een week ledig gehouden met het bestuderen van allerlei gitaareffectsoftware en sequencers. Overbodige gedachten noemde dat in het boekje over zen dat ik ooit gelezen heb. Ik brak enkele dagen mijn hoofd over  een futiel programma zoals FruityLoops, een programma waar geen enkele liedjesschrijver mee gediend is. Ik wilde immers een liedje maken met lekkere drums, een groovy baslijn, een koortje…

Ik had me laten afleiden van mijn ware taak: een liedje schrijven! Het onder de knie krijgen van allerhande software heeft daar niks mee te maken. Uiteindelijk heb ik het liedje opgenomen met behulp van één goedkope micro (desnoods die van je koptelefoon), ingeplugd in mijn computer.

Smijt die dus weg, al die ballast!

Internet is je beste vriend

Zonder internet zou het mij nooit gelukt zijn om iets op te nemen dat ook maar bij benadering leek op een liedje. Ik raad u aan om de links in dit artikel grondig door te pluizen tijdens het proces.

Hieronder kan u luisteren naar wat ik ervan gebakken heb. Veel luisterplezier en succes met het liedjesmaken!

→ Andere postjes, mogelijk van interesse: Hallo zomer, Villa's fotograferen, Stofzuigers, Woordenboek, Incassoman, ...


380 Reacties

Klaas:

“Ik heb jaren geloofd in vrije improvisatie. Ik moest niks weten van akkoorden en van harmonie en dacht dat al die regels een rem zetten op mijn zoektocht naar authenticiteit en het heilige licht. Gedurende al die jaren ben ik er nooit in geslaagd om iets deftigs te spelen, ik bedoel iets met een begin en een einde dat je achteraf kunt naspelen of laten horen aan derden. Ik heb wel zeer veel plezier gemaakt tijdens die periode, dat wel! Maar wij zijn hier niet om plezier te maken, maar om een liedje te schrijven.”

Bullshit. Je speelde veel betere dingen vroeger dan wat je hier speelt. Ik ook en wij samen zeker.
Het ontbrak ons alleen aan de discipline om iets nog eens opnieuw te proberen spelen. Om iets uit te werken. Of in te studeren.
We dronken teveel en smoorden teveel wiet en vonden onszelf veel te hip.
Maar het uitgangspunt was niet noodzakelijk verwerpelijk.
Er is geen formule voor goeie muziek. Vrije improvisatie brengt gratis de mooiste verrassingen.
Maar om een liedje te schrijven heb je ook nog een beetje discipline nodig.
Niet noodzakelijk veel theoretische ballast.

Klaus Gena:

Eindelijk eens iemand met een mening. Maar je hebt natuurlijk gelijk. Er zijn veel dingen waar ik nu spijt van heb.

louter:

een terzijde toen ik je comments las: is dat geen mooie titel voor een liedje: ‘er zijn veel dingen waar ik nu spijt van heb’
maar wat ik wilde zeggen:
‘als het op geen kloten trekt’ kende ik niet. Ik vermoed wat het betekent, maar zeker weten doe ik het niet.

Klaus Gena:

trekken op = lijken op
trekken op geen = niet lijken op.

sissel:

sinterklaas kom maar binnen met je knecht want wij zitten voor u helemaal recht

merel:

hallo
ik wil een liedje maken
en ik denk dat het hier makkelijk gaat
doei

flodder:

bedankt voor de typs

kben pas bijna 12 maar vindt het geweldig liedjes te schrijven

als ik een idee heb schijf ik altijd meteen op

zit altijd met me mp3 op me kop en dankzij jou typs kan ik nu verder gaan proberen

bedankt he !!!!

groetjes mij

sadia:

ik wil zo snel een liedje maken

Ruud:

ik wil ff zeggen dat ik veel aan je 7 stappen heb/gehad.Heb je nog tips om een eigen band in elkaar de frutselen?! ik wil namelijk een rockband.

romey:

ik begrijp nog niet hoe je een liedje maakt omdat ik wil al van me 4de zangeres worden en ik ben pas 9 in noverber geworden

maroun m-b:

ik heb nooit wat inme leven gehat ik hat een” schat ik bedoel niet de reactie van de kondietie en niet fokken met justytzie de verader’s van polietsie ze veraden over het schaden ik wil garaag rappen voor 100% maar aleen als ik op TV zend de camará rent over het plubiek en poletiek en ik word ziek interfieuw en gescheuw om aleen rap te makken over de schaden ik hoop aleen een” rapper te word dat wilt ik zins mijn gebord dat 2pak werd vermord en bike word gestoord en ik zal nooit rokken over rokken gesprokken me maten smoken en zopen dit is naar de kloten maar ik ben pas 12 word gezien als crimmineel in zoon jong leeftijd wort me dit te veel als je me ziet word niet schil want ik rap over over me vrinden en schieten over het criminalietijd en ik heb schijt!

ANONIEM:

heej ik heb heel veel aan de zeven tips gehad.
ik wil namelijk meedoen met het juniorsongfestival dus ik hoop dat ik met de tips een heel eind kom

Klaus Gena:

Als je wint vergeet me niet te bedanken voor de televisie!

jordy:

best wel graaf
aleen ik denk dat ik geen mooie stem heb

maroun:

Eyo ik en mijn lada zijn Tallentongekent kommen van een bend opgestappels voor een beste fand maar raak ons broeder’s we zijn aan het zeiden en we gaan het site leiden en ale coligaas strijden over hun meiden en deze site blijft te toriw latter,
maroun B

naomi:

ik heb eigenlijk iets speciaals met liedjes…

namelijk ik zing alleen als ik me verdrietig voel. als ik blij ben denk ik me rot naar 1 zin voor een liedje, en als ik verdrietig ben krijg ik zo 10 liedjes in mijn hoofd. gek toch! maar ik ben nu bezig met een 3e lied ik heb er dus al 2 de eerste heeft in elk couplet dezelfde melodie en het is al een bestaande melodie. en de 2e schoot me zo te binnen gevoel id de titel maar dat was het…

groetjes van naomi

ooow en veel succes met je liedjes!

Klaus:

Danku!

_kimpj_:

hey,

bedankt voor je tips! Ik kan ni w8e om een liedje te sgrijve!! ik doe d

lynn:

hoi

ik wil een liedje maken maar ik begrijp het niet
ik heb al vaak en veel liedjes gemaakt maar niks rijmt er of past bij elkaar
ik wil graag een liedje voor iemand maken die ik nog niet lang ken maar het komt nie echt “goed” over snap je
dank voor je hulp

Maroun:

ik heb al die tuiden gekijkt naar het leiden boch saddam of de rest overleiden niks voor je leven tot je dood blijfen strijden teroristen blijufen kijken en als de rest blijfen zeiken stap je in de bakkie van de popoo zite rijden straattaal we praten prufee smokken wiet Dhc en de rest van die shit EE ik neem de Euroshopper mee ik ben geen pipee van A,B,C druk op play
en je weet het is nee voor het rappers in kanaaneiland en nogmaals Arnhem zuid we kommen uitdlijk hard elke stard aan de kant dit is mij pad spite in de stad:EEy man veder kan ik niet julie horen nog wel van me opgenommen trac latters boys

saya:

ik mis uu .je was mijn beste vrind

mika:

schok schok mi

dennis:

mijn muziek

celine:

mama, heb ik een hart mama zie mij hier staan mama wat deed ik fout mama , is dit wel dik verdiend ben ik slecht mssn dan ben ik tog niet van steen, dan ben ik toch niet van steen!

Jennifer:

Sjiek gedaan,,Uu liedj,,

‘k schrijf ook liedjs && ga mss mee doen aan Eurosong voor kids ofzo xD

Mrjaah,,daar gaat nu niet over,,
MOoii liedj duz,,Xx

frouktje:

ik zie je nu in mijn blik maar een vlinder zegt je de waar heid dat je met een meisje die je moet kennen en vertrouwen en alles wat ze doet aan jou verteeeeeeeeeelt alles wat jij voor mij doet ja alles zeggen wij naar je toe maar ik ben de persoon die alles aan jou wil vertellen ja echt echt echt !!!!!!!!! ja alles wat jij met mij doet zeg ik dat je nu aan mag zitten ja echt ja echt ik hou vanjou alleeeen denk ik aan jou jouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nou nou nou nou nouuuuuuuu!!!!!! ik zeg niks meeer voor jou sgat je weet hoe je heet he robin sgat hvj (K)(K)(K)(K)(K)(K):D

Jennifer:

Ik wil ook een liedje schrijven heb er wel een tekts maar ik wil een over me leven maken of liefde en dan mee doen aan juniorsong festival of idols
vriendelijke groeten jennifer

Jennifer:

heb je nog een paar goede tips

mike:

ik wil een mooi liedje en een goeje zoals tokio hotel afkorting th willen jullie mijn helepen dankje duikbril_dellie@hotmail.com

wijjjj:

hoii ..

ik snap er egt niks van:D
want ik wil me edoen
aan het junior songfestival
maar ik snap het niet egt
ik kan geen liedje schrijfen:S

margreet:

Hallo,

Ik ben momenteel bezig met het onderzoeken van songwriters. (voor de master kunsteducatie)
Zelf schrijf ik ook veel liedjes. Voornamelijk kinderliedjes.
De teksten en muziek schrijf ik beiden zelf.
Ik heb jou song beluisterd en vind de tekst best goed. Muzikaal gezien vind ik het oersaai.
De begeleiding klinkt suf en de melodie klinkt ook niet aantrekkelijk. Zeker niet om mee te zingen.
De stappen die je hierboven beschrijft zijn duidelijk.
Als tip zou ik nog wat doen aan het muzikale gedeelte.

Succes.
Groeten,
Margreet

Klaus:

Margreet, je bent niet alleen met je kritiek.

Elsbeth:

hee
bedankt voor de tips
loop ook al heel lang met een idee van liedjes schrijven in mn kop mr weet niet hoe ik et moet uitten
tnx!
(wel een beetje rare/doelloos onderwerp van die plastiek zak mr ja)

pim:

er6y5

SARA:

mijn vriendin heeft haar voor dit jaar ingeschreven met een fantastisch nummer voor eurosong voor kids.
ik heb nu zelf instrumenteel een melodietje
maar ik moet nog tekst hebben..
of een liedje
de inschrijvingen zijn bijna afgelopen dus zou ik dringend iemand nodig hebben die het liedje kan schrijven!!
help !
sara_rens@hotmail.com

dagmar en anouk:

Wij willen een liedje bedenken maar het lukt ons niet willen jullie ons helpen??
We hebben de hele tijd het zelfde ritme in ons hoofd bij elk liedje!!

Groetjes Dagmar en Anouk

nina:

ik wil ook heel graag een liedje schrijven en aan het junior songfestival meedoen. maar ik zit altijd met een liedje in mijn hoofd en als ik dan een liedje probeer te schrijven schrijf ik een liedje dat er heel erg op lijkt!! dus het lukt niet

klaus:

Maak je geen zorgen. Alle liedjes lijken op elkaar!

jonnie:

ik zal zelf wel nedelandse nummer willen zingen maar ik ben aal aan het oevenen maar ik vin zelf al dat ik redelijk kan zingen en ik wil nu zelf ook een mooie nummmer uit brengen maar ik weet niet hoe dat moet maar zal jullie mij kunnen helpen groetjes jonnie\

fuk:

no fak you kut lul

maxim:

jo ik zou graag een lieke schrijven maar heb jammer genoeg geen inspiratie kan je me nog een paar tips doorsturen

Maurien:

zou je mij soms kunne helpen
ik zit al aan de helft van een liedje
maar ik heb nog niet genoeg 🙁
het gat over een liefdes liedje , mijn situatie dus ..

vriendelijke groete

Maurien:

Hallo

zou je mij soms kunne helpen
ik heb al een heloft van een tekst geschreven
maar ik geraak gewoon niet meer verder
het moet altijd rijmen 🙁 en ik weet niet de melodie hoe het te zingen , het gaat over een liefdes liedje..
mijn situatie dus! ,

vriendelijke groeten

lvd:

hoi .
ik wil heel graag een liedje schrijven want ik wil mee doen aan het junior song festival.
op school vinden ze dat ik mooi kan zingen en de hoge toon ook.
ik doe mijn best om een liedje te schrijven maar het lukt niet.
toch ga ik maar door ,maar er lukt niks .
zouw ik goeden tips mogen waar over ik kan schrijven of een goede raad.
en moet ik de moed opgeven of niet

met vriendelijken groet lianne

bart:

ik voel me rot en het is me eigen pad maar wie moet weg naar de gouden kooi you love me and i love you

mariemme:

ik heb alle tips gelezen en ik dacht ik ga een tekt maken en ga naar euroson!!!

mariemme:

hoi ik ben mariemme zerri
ik vind het een leuke website en ik wil ook zeggen dat ik dit aan al mijn vriendinen ga geven

dafina:

eeejj ik ben dafina ik wil graag een liedje maken ze zeggen op school dat ik goed kan zingen maar nu wil ook wel een liedje uitvinden!ik zing de hele tijd thuis mijn broer wordt er gek van ik hoop dat ik verder zal gaan in die tijd ik ben vol op bezig ik hoop dat het mij zal lukken!!!

dffg:

dfjvfbjghjgjhrjreguysghuirghuhuysghuisghrughruguygrhyurggryghuyghuyrihgygfiuhuyruyhruyhyughheuigheesyuhgresuyhryuhruirghuyurrhyrghryghrueyhiesy hyhghiryihghgsygh hguyhguyhguyghsurfgjkhuyrehjreguirehurihuihgughughug

khiara:

heej
ik bn khiara en ik heb zelf een muziekgroepje met een vriendin van me.
het probleem is dat we de tekst hebben en de melodie maar geen muziek.we hebben geen muzikant en manager.wat nu?? stuur mij a.u.b. een mail met het antwoord

nisrine:

hallo ik heb een liedje gemaakt en ik wil zegen waar ik moet op zoeken om mij inteschrijven en ik zoek echt de hele dag naar websit waatr ik me moet inscgrijven wil a.u.b een antwoord geven daag groetjes nisrin

Lisa Van Gerem:

sara rens eh ik ke wel iemand voor jou

dafina':

eeey ikke en myn vriendin verzinnen veel liedjes ma nu ist helemaal gedaan omda myn ‘vriendin’kezivan myn vriendin niet meer kvin het heel spijtig ma t’is haar eigen keuze

tgr:

acha acha je bent van mij
en ik van jou nieman weet hoe het voeld
0

thor:

ik heb mee gedaan aan eurosong 2007 en ik heb gewonnen met jou zeven stappen

Klaus:

Proficiat, natuurlijk. Maar dat was geen heel moeilijke opdracht.

ROBBE HAMELERS:

goed maar ik heb een betere website gezien

evy talboom:

hoi .
ik wil heel graag een liedje schrijven want ik wil mee doen aan het junior song festival.
op school vinden ze dat ik mooi kan zingen en de hoge toon ook.
ik doe mijn best om een liedje te schrijven maar het lukt niet.
toch ga ik maar door ,maar er lukt niks .
zouw ik goeden tips mogen waar over ik kan schrijven of een goede raad.
en moet ik de moed opgeven of niet

delana:

ik wil graag met nick en simon singen

marieke:

leuk

Mireille:

Ik ben net begonnen met tekste schrijven maar het lukt me egt niet.
Ik heb geen onderwerp.
Maar ik krijg hulp van mijn vriend en zijn producers!!

Mandy:

Ik vind die liedjes nergens op slaan..

Zoals die plastic zak :S

Omgg egt zow dom!!

Nouja doei (en maak aub mooie liedjes !! , dit is waardelos)

hanna:

ik en myn vriendin wy willen een liedje maken over liefde da we me 2 kunnen zingen ma ik weet eigelyk ni goe ik er moet aan beginne
als er iemand my wilt helpen voor ne tekst te maken stuur dan maar een mail naar : hanna_bruyninckx@hotmail.com

dank u wel xx

Dafina:

Ik wou al heel lang een liedje
schrijven en met deze tips gaat het zeker gaan

doeii !!

KOEN:

DEZE TIPS ZIN HANDIG EN GOED MAN I GA EEN LIED SCHRIJVEN

-romy(L):

dit lukt echt niet by mij
dit is veel te moelijk voor kinderen die liedjes willen schrijven
meschien kan de beheerder van de site het iets makelijker maken !! Groetjs.. -romy(L)

dafina:

hallo ik ben dafina en ik heb een liedje uitgevonden met deze stappen ik heb een heele goeie vriendin Kezivan Abas !!!!!

lindsay:

ik wil zelf een eigeliedje maken maar hoe

beau:

ik heb een liedje opgeschreven.
ik heb heb het opgeslagen en gekeken naar opslaan en het stond er niet bij.
ik vod dat heel erg.
ik wil graag meedoen een eurosong for kids 2009.
ik mag van me mama en papa maar ik durf dat dan niet voor al die mensen dus ik ga dat niet doen.

beeey groeten beau

ruben maertens:

doe wel mee aan eurosong ge gaat et kunnen

ELIENTJE:

DEZE SITE IS HEEL LEUK !!!!
WANT KOM ER ELKEE DAG WEL 2 MAAL OP DUS IK HEB 10000 DE TIPS VOOR IEDEREEN EN IK WIL ZEGGEN GE MOET EENS GEWOON U ZELF BLIJVEN
EN VEEEEEEEEEEEEEEEEL PLEZIER MAKEN
EN MET 2 èèn LIEDJE MAKEN DOEI
groetjes ELIENTJE
ZEG MAAR ELIEN
WANT DA BEN IK
DOEIIIII
EN MAAT VEEEEEEEEEEL PLEZIER HE

I LOVE JOU:

heeeeeeeeey lieve menssen !!!!

alles kids
met mij gaat alles okkk
heeeeeeey stuur eens een mailtje naar:
elien_gielen99@hotmail.com
ik hou van uu
tot straks i love jou so…. maar ik kan (mega goed zingen) maar het liedje gaat niet goed ik ben elien ja ik hou echt van zingen !!!

maar ik doe daa met een vriendinn van mij en samen een liedje maken gaat BETER dan alleen ok ik ben er mee weg I LOVE JOU SO … ik ben jullie maaat (hoop da toch ) !!!!!!
doei

doei doei

I LOVE JOU:

het is elien laag streepje en dan gielen he ok doei

Loek Beernink:

Hallo geachte werker (aan deze site),

Uw heeft een goede website 😛
Zelf heb ik al 13 liedjes gemaakt.
Dus, maakt mij niet uit!
Maar, neem niemand in de maling!!! :@

Klaus Gena:

Ik neem nooit of te nimmer iemand in de maling.

Angela:

Ik wil meedoen aan junior songfestifal avro en ik kan geen liedje bedenken!:):@

Herolinda:

hoi,

ik snap er niks van kan je me een e-mail sturen alleen dan kort maar krachtig dat ik tenminste iets snap?

vriendelijke groet,

Herolinda

truus:

ik droom al jaren om mee te doen junior eurosong for kids en bedankt voor de tips

matthias:

ik wil ook een lietje maken ki o ééntje gesreven maar hoe moe ik het nu waar maken

Daphnee:

iCkeuh héb eene Rap geschreven ;$

Anke:

ik hou sporpaleisvan muziek ik schrijf de hele tijd liedjes samen met mijn zus Jessica we zijn een duo later wil ik heel bekent worden en opterdens geven in heel de wereld. en ik wil wel 100000000000000000000000000 keren optreden in het

dilan:

ik mis je karen

Dennis Schneider:

Hallo,

Ik wil graar in contact komen met iemand die net zoals mij niet veel ervaring heeft op het gebied van liedjes schrijven, of met iemand met meer ervaring die me mischien kan helpen.

Mischien songteksten uitwisselen?
En elkaar een beetje helpen ofzo?

Stuur een mailtje naar dennis.4.live@hotmail.com

Alvast bedankt =)

soraya:

ik wil een lied je schrijven want ik en me vrindin wilen mee doen aan het juniorsongwestval.avro.nl en als jullie me kune me helpen graag want ik wil een liedje schrijven en me vriendin zal julllie ook dankbaar zij en als we wine dan zij n

yakhouba:

ik wil eenlied

yakhouba:

rt5

anneleen:

ik heb al zoveel liedjes geschreven maar allemaal zo kort dat vindt ik stom
weet jij wat tips

tuttifrutti:

Hey! Wij zijn een 2 koppigge band en wij willen onze liedjes geven aan de mensen, geven geven! Als dat niet lukt, doen we mee met eurosing 4 kids

Anoniem:

ik heb een mooie stem maar ik kan geen liedjes schrijven nuh nog niet!

Stijn:

sry dat ik dit zeg maar… IK vind het liedje lelijk..srry hoor maar.. ik vind het gewoon nergens op slaan XD
gaat u maar gewoon lekker door met schrijven maar… ik vind het niet zo moooi wat u heeft geschreven srry

bijvoorbaards dank dat u zo vriendelijk mee werkt =)

Maud Teerlynck:

ik zit in een groepje ‘school friends’
ik ben de zanger ervan.
en ik schrijf dan ook de liedjes.
enig probleem is dat ik geen liedjes kan schrijven.
willen jullie me helpen.
en nog iets ‘ik doe volgend jaar misschien mee met mijn bandje aan eurosong for kids’
stem dan op ‘school friends’
van maud

Anoniempje XD:

Ejo ikenmijnlada!

ik wil al super lang een liedje schrijven!
ik heb dat dan ook maar een paar keer geprobeerd! maar dat trok echt op nix en ik wist ni wa ik er verder mee moest doen! maar NU met deze tip ben ik al een heel eind verder!

BEDANKT VOOR DE TIPS!!!

byeeeee!!

Bijna vergete!! :

en nog veel succes hé!! En voor iedereen die een liedje wil schrijven nog super veel succes hé!! xx

renso:

ben misschien een leek ,kwam op deze pagina bleef even lezen ..erg leerzaam !
maar zijn er dan geen basis beginselen ..of is het gewoon maar wat je hart je ingeeft zolang je het maar vorm kan geven muziekaal ?

sara e:

ik wou en liedje schrijven maar ik heb geen begin hoe moet ik being help me a.u.b

bahdon:

ik wil heel graag een liedtje maken

muziekfreak:

eey, (te)gekke website ik heb nu al met me pa een liedje gemaakt en opgetreed op school 🙂 mrja ik zit met nog een liedje maar me pa wil niet helpen stuur plz een mailtje met tips enz. gedaan? tnx en doei doei iedereen!!!

nadine:

heey ik wou graag vragen aan u of je mij kunt helpen met een liedje verzinnen voor juniorsongfestival
ik wil er graag aan mee doen maar dat wil ik pas volgend jaar doen want nou wil ik het nog niet doen en uhhhmm….
jaa hoe moet ik het zeggen !!
want ik snap wel natuurlijk ik kan zelf wel verzinnen omdat het pas volgend jaar is en dan heb ik de tijd om te verzinnen maar ik weet gewoon niet waar ik het over moet doen snapje en ik dacht al dat u hele mooie liedje kon maken !!
maar ik wil niet het hele werk aan u over laten ik wil best graag ook wel mee werken maar als u het wil he !!
nouja hoop dat u me wilt helpen

met vriendelijke groetjes nadine 12 jaar

p.s zou graag SSnel een brief terug willen hebben …

Klaus:

Het is echt wel de bedoeling dat je dit zelf doet, hoor!

stefan:

ik ben eerlijk en wil niemand afkraken, maar wat een verschrikkelijke tekst.

klaus:

Over welke tekst heb je het? Die van je reactie?

stefan:

over die plastic zak, je gaat toch geen tekst schrijven met de woorden plastic zak. Ik hoop dat dit gewoon een voorbeeld is, want iemand die dit schrijft hoeft niet te rekenen op een carriere als songwriter.

klaus:

meneer weet er alles van, zie ik?
Wat is er mis met een plastic zak? plastic zakken kunnen heel nuttig zijn, hoor. Je kan er een over je kop trekken, bijvoorbeeld.

Stefan:

ja, ik weet er ook alles van. Dit is gewoon slecht.

Ps:plastic zakken zijn niet nuttig omdat ze de hele wereld kapot maken. Jij leeft waarschijnlijk in een gesloten wereldje wat niet groter is dan je dorpje/stad, doe je ogen eens open en zie hoe de mooie natuur vergaat. Of open je ogen en zie de mooie kanten van de natuur.

groeten stefan

klaus:

De natuur is een lelijk vuil boeltje, met allemaal modder enzo.

yasmin:

ik wil een lied schrijven
maar ik weet niet hoe
ik kan niet goed rijmen
dus ik weet niet wat ik moet doen.

annemiek:

vet cool en leuk

annemiek:

oke zal ik doen

dogukan:

cool

Maria:

halloo ,
dit is echt COOOLLL
nou ik moet maar weer is gaaaaááán

ADIOSS

d:

hoi

yakhouba:

asje blief

Sophie:

ik ben sophie en ik wil een liedje schrijven naar mijn beste vriendin om te zegge hoe ze was voor mij en wat ze altyd wel zal zijn.
Ik bedoel niet zo een liedje dat je nog voor andere personen bedoeld kan zijn.
ik heb niet zo lang meer te lven ik weet dat zelf.
ik wil haar een afscheidcadaeu doen maar met een geschenk gaat dit niet.
ik had gedacht een liedje te maken voor haar met een clipj
ik maak al een tijdj liedjes maar ik heb nog nooit specifiek een liedje voor iemand gemaakt zeker niet voor dit soort dingen.
ik kan niet op ideeën komen en als ik dat toch doe kan ik niet meer verder of is het niet goed genoeg het past er dan niet bij.
ik zou graag iemand vinden of ik zoek iemand dii samen met mij een liedje wil maken.
iemand dii losstaat van al mijn gebueren en eenliedje maakt niet over ik en mijn beste vriendin maar over wat ik hem/haar zeg niet iemand dii ij kent of weet hoe ik me voel iemand dii mijn gedachten om kan zetten in een liedje.

bedankt !

Sophie

naomi:

ik zal het graag willen

Souhailla:

Wat is dit nouww ik wil een liedje maken en kijk wat een F*ck er allemaalkomt

Anoniempjjj:

hey ik ben 11 en wil een liedje schrijven samen met me vriendin We zingen egt mooi samen zeggen veel mensen. We willen graag tips?

-xx-

K-Soma:

Jij bent nederlander, gelijk te zien aan je taal, en dialect.
Ja ik ben nog altijd een slimme allochtoon, kan jij nooit aan%uFEFF tippen, enige wat jij bent is een wanabe allochtoon en dat blijf je.
ga terug naar je boerderij en ga koeien melken, ga je varkens representen maar geen utrecht, ik moet lachen dankzij jou, daar bedank ik je wel voor hahahah

serginio:

ik ben de baas julie hoefen niet te haten gelijk getop met praten want je heb met mij te maken je zegt ik ben de boeng maar dat kan je nu vergeten
nigga ik zet je weer op stelte want ik ga je helepen doe je broekje laag het hoort bij elkaar ik ben pas 10 en mesne heben me op youtube gezien al meer dan 500 reacties en dat is wel tacties soms ben ik vijja soms ben ik goed soms ben ik bter dat bloed meet ik kom niet met me lsd groep want hun zijn foking nepeze disen me niet want ik dis ze zoo met mijn piet einde

laura:

eindelijk ik heb een liedje gemaakt en mijn toon is super geworden bij een paar dagen oefen en oefen.

anoniem eigenlijk ja:

ik kan al heel goed zingen door youtube dus je moet er zeker op gaan!!!!!

Khiara:

heej.
Ik antwoord in het verband met de vraag van Sophie.
Ik heb al verschillende keren meegedaan met eurosong en weet dus veel over liedejes en hoe je gemakkelijk over iets schrijft.
toen ik je reactie las was ik echt geïnteresseert. maar ik zag dat je geen e-mailadres had achter gelaten dus weet ik niet hoe ik je kan bereiken. Daarom zou ik graag dat de eigenaar van deze site mij een e-mail stuurt met de e-mail van Sophie als dat mogelijk is.

Groetjes Khiara

p.s.: Als er andere zijn mogen jullie mij altijd een mailtje sturen:
khiarasmets@hotmail.com

rafael:

het is goed

rino:

als ge wilt rijpkes moakn moede ke na

mick’s rijmwoordenboek gn

gw google en dn da invulln

kaua:

haha daar leren mensen ook veel van he

sergio:

ik vind het heel leuk om liedjes te zingen

sergio:

ik vind het heel leuk om leidjes te maken

MEGAN:

IK WIL EN LIEDJE MAAKEN HET LUCT NI IK HEB HULP NOGIG ??

julie:

ik wil heel erg graag met mn vrienden aan erosong voor kids meedon maar het lukt nie
ik heb alles geprobeert maar ht lukt nog altijk nie
kan jij mij meehelpen hier is men e-mail adress
julieomoregi@hotmail.com
hopelijk zend je iets

bernice:

muziek is mn alles ,
men denken men taal ,
ik doe niet anders dan zingen ,
want dat is het helemaal !
ik zou graag een eigen nummer willen
schrijven maar het lukt me niet zo goed .
zou iemand me willen helpen ?

lien:

ik wil ook een liedje schrijven maar het lukt me niet.
ik dacht gewoon insperatie of een verhaal schrijven en daar een lied van maken. maar dan denk ik direct aan een liefdes vehaal maar de meeste verhalen gaan over liefde en liedjes ook. iik wil iets anders proberen dan liefde . ik zit all de hele tijd met het woordje buuterfly in mijn hoofd.! verder geraak ik niet.

(ik ben 14 )
en speel gitaar beginner
tips ?

aisa:

iedereen zal het zien en dat is kei tof

Monica:

Haaiii allemaal

Ik heb een probleem
ik wil zo graag een liedje schrijven maar het leukt niet:(
en mijn droom ik dat ik mee doe aan junior euro songfestival!!
ik heb al een liedje over liefde (maar dat wordt niks)
ik had een iets in mijnn gedachten waar het over moet gaan!!
over (KINDEREN)

maar okee
Alvast bedankt:)

XxMonica

nora:

hoi ikben sarah11jaar en ik wil een liedje schrijven maar hoe

HELP MY!!!!!!!!!!!!!

poepie:

ik snap de niks van , wat een domme site 😀

veronique:

iikkan dit echt niet

loveliedjes:

ik heb een liedje maar waar moet ik die svrijfen help mij a.u.b

Felicia:

ik wil een liedje hebben
over gebroken hart of dat mensen raakt
kunnen jullie mij helpen plz
en een tekst voor mij schrijven
x

carolynhelder:

als ik een lied wil schrijven luk het niet ik heb dan wel een revijn maar die vind ik dan niet goed ik wil medoen aan het jsf maar hoe moet ik nou verder met dit probleem

anoniem:

ik ben anoniem bezig want
ik snap geen fuck van wat je hebt gescreeven
sorry hoor maar als je zooveel schrijft snapt niemand er iets van
als je eindelijk klaar bend ben je de helft vergeeten ik ben aan een lied begonnen en ik ben niet verder gekomen dan de naam
het heet Iam in love en ik heb nog nix en het is net 2 weeken geleeden dat ik dez site hebt bezogt sorry voor dit kut stukje hoor maar het lukt me niet en dan word ik bos

groetten: anoniem

anoniem:

wij willen een liedje maken maar hier snappen we nix van maar het zijn wel leuke liedjes.en let een beedje op je taalgebruik en je spelling (bos dez en KUT)
groetjes anoniem

eline:

ik wil zo graag zangeresje worden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Naduah:

hoi hoi,
ik ben naduah en ben 13 jaar.
ik wil heel graag samen met een vriendin meedoen aan het junior songfestival, maar er is een probleem we kunnen allebei geen liedjes schrijven want we hebben geen ispiratie.
wie kan mij helpen XD
alvast bedankt

naduah.nijssen@hotmail.com

p.s leuke site, ik denk dat andere mensen er veel aan zullen hebben.

jannieka:

hoi,
ik heb een leidje maar: hij is te kort,ik krijg maar geen leuke melodie,en al dat soort dingen.
ik denk dat het wel lukt met de tips op mijn site wil je ook een liedje van mijn site hebben print het dan mijn site is http://www.jannieka-tips.nl/liedje-schrijven.nl

als je hat niet doet krijg je niet het beste lied

lees dit en doe ga naar http://www.jannieka-tips.nl/liedje-schrijen.nl

Elber:

ina beste clover dema lamalaien thassa ika milain o ina beste clover decalabalibi…gggbbbbhbyahhaiko ina beste clover demandas ema kepalimo inaaa beste clover

sanne:

saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai

sofie:

ik doe dit jaar mmee aan junior uerosong en nu ben ik een liedje ant makn goed e
groetjes lena

gwendoline:

ik zou graag willen meedoen met junior eurosong omdat ik een prachtige stem heb maar liedjes schrijven das iets anders!

domme site:

wat een domme site hallo wat leer je hier nou van ga beter naar http://www.sunnieday.net een veel leukere site

domme site:

wat een domme site hallo wat leer je hier nou van ga beter naar http://www.sunnieday.net een veel leukere sitehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

lizzzzzzzzzzza:

stommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

duhhhhhhhhhh

Celine:

heey zou u mij kunnen helpen met een liedje te schrijven???
zo ja ik wil een liedje dat over een keyboard gaat want dat bespeel ik en ik zwem
ik ben 11 jaar

Romy:

Heey Ik ben 13 en ik zou HEEEEEl graag een liedje willen maken en ik wil er ook heel ver mee komen ik zou graag mee willen doen aan het Junior eurovisiesongfestival mee willen doen maar ik kom er niet veer mee ik heb dit al en dat laatste is een gedicht dat een vriendin in een agenda heeft geschreven: Woooooh Jeeeeeeh

JIJ EN IK SAMEN 1.
MET ZIJN TWEEËN ZIJN ECHT NIET ALEEEEEEEEEN!

Schatje ik laat je nooit meer gaan
ook al verhuis ik naar de maan
al rent een man ons achterna in het bos
ik laat je nooit meer los
want jij bent mijn leven
en ik blijf aan je kleven
WANT JIJ BENT MIJN LEVEN
NIET VOOR EVEN , MAAR VOOR HEEL MIJN LEVEEEEEEEEEN!

Zo als je dan ziet heb ik er niet veel aan gedaan want ik kom niet veder!! wat ik heb gedaan staat in blokleters

Wilt u mij aub helpen

khiara:

heej
ik zou jullie graag willen helpen.
ik heb al veel liedjes gemaakt.
okee, als je dit leest stuur me maar een berichtje.

kusjessss

HEEJ1234:

Ik wil graag een liedje schrijven maar ik weet niet hoe ???
wie kan mij helpen !!!!

alix:

je staat te dromen midden in de les de juffrouw vraagt dan over wat droom je ik zeg dan niks terwijl je wel staat te dromen maar je wilt het gewoon niet zeggen wat voel jij dan

rink:

dom

vienna:

heey hallo ik ben vienna op school hebben ze gezegd dat ik goed kan zingen de meester wil dat ik doe optreden voor de school als we afscheid nemen en jou tips helpen en de meester heeft me met me moeder stiekem opgegeven voor junior song festival ik moet alleen een liedje schrijven ik kon niks bedenken maar jou tips helpen thanx

Thera:

Als je nou gewoon je e-mail dr bij zet dan kun je misschien geholpen worden …
majaa …
Ik schrijf zelf liedjes (in het engels)
en mij helpt het om op een rustige plek te zitten. ik heb een inspiratie muur gemaakt met liedjes waarvan ik vind dat die mooie songteksten hebben en daardoor kun je de zinnen een beetje vervormen zodat ze in jouw liedje passen .
Ook draai ik soms muziek over het onderwerp waarover het moet gaan.
Het melodietje komt eigenlijk vanzelf dan . Als je dus echt geen inspiratie hebt maar je weet wel waarover het moet gaan dan kun je dus doen wat ik net zei … heel handig is dat.
Zo ….
dat waren mijn tips …

X Thera

P.S kan ik iemand helpen? mail me …. thera_poubelle@hotmail.com

siham:

ik ben zodoll op zingen ik wil altijd wel een liedje schrijven maar het lukt me niet egt

niet belangrijk :):

hallo
ik zou graag liedjes willen schrijven
ik zat vreoger in een muziekgroepje
ik zong
ik schreef de liedjes
zij deed niets
we kregen veel ruzie
we zijn uit elkaar gegaan
nu heb ik totaal geen inspiratie meer!
ik vind dat ik niet meer kan zingen!
zou je me misschien een beetje tips kunnen geven?

groetjes

De Maertelaere Helena:

ik wil heel graag beroemdworden wil jij mij helpen

savannah- joey:

bedankt,
ik zelf ben 12 jaar en speel een jaar lang gitaar, maar ik heb nu een bandje maar we hebben tekst maar geen muziek voor daar achter, u heeft me een beetje geholpen ook al is het nog steeds moeilijk voor ons. zou u ons willen helpen?? neem alstubliefd contact met ons op. en help ons met een liedje.

groetjes JS

Music_lover (L):

Ik kan wel zingen maar ik kan zelf geen liedje schrijven 🙁 en dat wil ik zo graag ik wil een liedje schrijven over me gevoelens maar ’t lukt niet

Jan Smit:

heee lekkeren saaie website
de zeven stappen slaan nergens op!!
pfff…… oooohhh wat saai.

lenka:

ik wil graag een liedje maken maar hoe moet je het dan op internet zetten en het bekend maken ?

een kind kan niet ver komen in haar eentje !

en met haar vriendin ! kan jij dat voor ons doen ?

melanie van maasdam:

hallo,
ik wil graag me doen aan het junior songfestival maar ik kan geen liedjes schrijven heb jij/u mischien een liedjs die ik kan zingen want jij/u heeft er wel ervaaring mee.
dus als jij/u een mooi en rustig liedje heeft of tips wil ik het graag weten en graag snel want ik moet me in februari al opgeven.

groetjes melanie

shayrie:

hallo wat gaan jullie doen kom we gaan zwemen met ze alle is dat goed goed goed !?

shayrie:

hallo wat gaan jullie doen kom we gaan zwemen met ze alle is dat goed goed goed !? ja het echt goed hallo ik ga nu naar vakantie gaan jullie mee ja we gaaan me haaaaaaaaaaaaaaaaaaaalo

Rachel Ricken:

ja hallo kunt, u mij helpen met een lied te schijven.
groetjes Rachel

NoàtJùh In No°Ð Eçht Wàãr!:

Ik wil een liedje maken maar hoe begin ik er toch aan

Florian Augustus:

Heeeyyy,,
Dit is mijn liedje:

Mijn vrienden zijn echt super cool,
Echt buddy’s met een goed gevoel voor, vette shit.
Ze weten hoe het zit.
Gijs is echt een toffe gast,
En Barend ja, is nog het mafst,
Enn,, Thijmen & Niklas zijn top!

REF.
Ik sta echt nooit in de kou,
ben nooit alleen,
Met vrienden die ik vertrouw.
Hier op me heen.
Ik sta echt nooit in de kou,
ben nooit alleen,
Met vrienden die ik vertrouw.
Hier op me heen.

Nino is de leukste ooit,
Grappig en soms ook verstrooit, maar..
Dat geeft niet.
Want hij heeft een goede beat!
Thomas is een goede knul,
Met een super goed benul,, van,,
Hoe ik ben,, enn..

REF
Ik sta echt nooit in de kou, (Kouououououuu!!)
ben nooit alleen,
Met vrienden die ik vertrouw. (Vertrouwouououu!!)
Hier op me heen.
Ik sta echt nooit in de kou,(Kouououououu!!)
ben nooit alleen,
Met vrienden die ik vertrouw.(Vertrouououououu!!)
Hier op me heen.
Fluisterent!;
Ik sta echt nooit in de kou,
ben nooit alleen,
Met vrienden die ik vertrouw.
Hier op me heen.
Waar het om gaaaat,,
Zij staan altijd PARAAAAAATT!!

(Ik wilde jullie ff mijn liedje laten zien,, voor misschien wat inspiratie,, ik heb liever niet dat jullie het zelfde liedje gaan gebruiken als ik,, Dat zal mijn manager namelijk niet goed keuren..
Als je mij op youtube wilt zoeken,, heb je pechXD
Want dit liedje is nog niet uit..
En daarom heb ik een code naam!
Groetjes!!?

julie:

ik en mijn vriendin wilen een liedje maken liefst een romantis maar het lukt niet kunnen jullie me helpen!

lise:

ware liefde is best fijn,maar soms dan loopt het mis.je maakt dan een enorme fout,en weet dan hoe het is.ik kan het niet geloven,ik moet iets aan jou beloven, en jij dan niet aan mij.ik vind dat echt niet meer zo fijn,het geld licht rond de mein.

kelly:

niks

robin:

Hallo, ik moet voor muziek les ook een heel nummer/liedje in elkaar zetten.
ik speel piano, 1 meisje gitaar, 1 jongen drums, en 4 zangeressen.
ik heb nu een soort deuntje op de piano, maar ik weet niet hoe ik verder moet gaan.
zou iemand mij kunnen helpen.
xx
Ps. mijn mail is
robin2alblas@hotmail.com

antge:

hallo ik wil graag beroemd worden en ik wil vragen of julie mij kunnen helpen om een liedje te verzinnen dit lijkt mij trouwens een leuke site van antge

shaskira:

ik ben altijt bij jou geweest maar ik dagt dat jewel van me huade maar toen ik je met en andere mijse zag zoenen en al dat gelag dus jij ik uit elkaar wij nu niet meer bijelkaar ik ben me zelf neit meer dus beeter gaan we nu uit elkaar ho ho ho ho ho ho ho ho ho ho ho ho ho
de ale stomste dag van me leefen

fatima:

te veel worden omg shit joh

Bjorn:

Hoi ik ben Bjorn en ik heb een briek handje 😉

judith en sjoukje:

Kalallalalaa
WIJ ZIJN DE MEISJES
jeahhjeahahahhaa
lalalalalallalalala!

charlene kongolo:

ik hou van zingen en ik wil een ster worde
van het aarde want ik ben daar altijd
gek op geweest!!!

Het is gewoon geweldig om te zingen !!!!…..

charlene kongolo:

laaallllaaaaaaaaaaaaa!

Annie:

Hallo, ik zit nu 2 jaar op keyboard les en maak ook zelf teksten. Dan probeer ik het ook spannender te maken door dat je er bij gaat bewegen. Ik vind het helemaal te gek. Al mijn vrienden swingen altijd met mij mee. Maar ik vind het wel idioot van sommige mensen. Die willen alleen maar beroemd worden en rijk zijn. Ze doen het niet om de plezier. Dat zou eigenlijk wel moeten.

Annigje:

erg inspirerend, ik heb je tips gebruikt voor mijn “meesterwerk” (al is het dat niet) alleen ben ik het niet eens met dat je maar 3 akkoorden nodig zou hebben, misschien komt het doordat ik een beetje een die hard muziekant ben, en er meer om geef of iets kwalitatief goed en mooi (nightwish is een goed voorbeeld hiervan, de mainstream meute vind het niets, mede doordat het moeilijke instrumenten is en anders dan wat ze gewent zijn, maar toch zijn ze de beste opera-metal bent die er is, met wwn echt hele goede zanger en zangeres) is dan dat de meute van mensen die naar pop en zo luisteren het “wel aardig” vinden. Meestal schrijf ik met gitaar rifjes, loopjes, ruige goed aansluitende bas, achtergrond toevoegende piano, beat en diepte gevende drum en soms als extraatje nog zang.

Roos:

Wat geweldig bedacht!

Ik heb nu 2 liedjes geschreven zonder deze 7 stappen. En ik kwam maar niet verder met mijn derde. Ik begin nu helemaal opnieuw, maar dan met uw stappen. Ik weet bijna zeker dat het werkt! Heel erg bedankt!

Jacqueline:

hallo, ik heb een vraag ik en een vriendin wilen een liedje schrijven over hoe we elkaar hebben omtmoet het moet een internationaal liedje zijn maar het meot wel over penvrienden gaan dus ik zou graag willen weten wat ik moet doen

groetjes jacqueline

Mee:

heey
ik kan goed zeggen ze.
en ik ga op gitaar les,
kan ik in een band?
een van jullie?
xoxo

ashley:

heey!

Bedankt voor de goede tips!
Ik heb al een liedje gemaakt en die gaat over dat je bent wie je be en dat iedereen andere talenten heeft!!
Het heet ‘iedereen is anders, maar iedereen is gelijk’
Mijn familie vindt het liedje heel mooi en leuk!

Ashley

khiara:

heej ashley,
ik zag dat je een liedje geschreven had.
ik ben goed in muziek en teksten schrijven, als je wil kan ik je liedje altij controleren of er geen fouten zitten in het ritme enzo.
veel plezier verder nog.

groetjes.

een liedje schrijven:

Goede basis! Bekijk ook eens mijn website voor meer technieken
om ONWEERSTAANBARE songteksten te leren schrijven!

Groetjes Gina

lisablitz buermans:

hey
ik ben lisablitz
ik ben fan van anubis
en mijn lievelings zangeres is LADY GAGA
dit is saai egt lees dit nooit
hopelijk heb je het niet gelezen!
als je het hebt gelezen ben je een nurt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ik ben op ruben tempervilen als je het hebt gelezen de groeten hè!!!!!!

van lisablitz

kimberly:

ik weet niet wat het is maar het is echt waar zo raar gevoel in me buik niemad die er wat tegger doen het is de allen 1 stek keer dat ik dit voel nog nooit verlieg geweest maar nu sins een paar dagen voel ik het wat zo goed voelt
mensen kunnen jullie me helpen ik zit heer vast

Mariskaa:

Ik heb 7 juni mee gedaan aan ppstars,
ebn ik wil nu zelf ook een liedje schrijven,
kunnen jullie mijn helpen??

xx

vincent:

u kloten tips helpt niks!

lorain:

heey
u bent een kut wijf

brit:

heey.eeeeeeeehhhhhh…….wel bedankt voor je tips maar allen……………..ik snap er niks van hoor!ik wil wel zangeres worden maar hoe?????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.ik snap het niet!!!!!!!!!!!!!(l)my

sennis:

ik loop door de sat en er komt poep uit me gat

erdalina:

ik kan da heel goed maar ik moet daarvoor heel alleen zijn dus ander gaat het nie hihi

anoniempje:

ik snap niks van je tips

Stijn:

Ik heb al een liedje geschreven en iedereen in mijn familie vind het mooi maar ik kan maar geen tekst verzinnen =(

DOMINIC:

het regtent pijpenstelen met wat kleine stenen jaja chocola neenee pralinee wie een bkikje op de gront gooit is een aap!!!!

DOMINIC:

het reggent pijpenstelen met wat kleine stenen jaja chocola neenee pralinee wie een bkikje op de gront gooit is een aap!!!!

dennis:

ik was laat op een popen kraam daar zag ik zo vil popen staan ik zjij wat doen die popn hier die popen prinken popen bier

lekker boeiend:

Slecht liedje duhhhh… plastic zak???

lesley:

heeey allemaal ik wil heel graag een liedje maar het lukt me niet ik zit al jaren lang lidjes te schrijven maar dan klopt het weer niet zou iemand voor mij een liedje willen bedenken en de tekst op hyves privebericht willen doorgeven ik heet lesley en woon in meppel heb een profiel foto met een zwarte labrador en een klein meisje met heel erg blond haar alvast bedankt

laura:

zingen jipja jij

Jade:

Mijn droom is om met mijn eigen liedje heel bekend te worden.

pim:

ik heb pas mee gedaan met so you think you can dance en nu kan ik de volgende ronde het nog beter doen tnxs

sara:

ik vind dit leuk en ik ben beroent geworden

bart:

hey ,
k heb ook een lied k schrijf hem wel .

de zomer is begonnen jeh! k heb niks te doen en dat weet ik niet moet zeggen en dan is het al weer te laat de zomer is begonnen jeh! ik heb niks te doen weet jij wat k moet doenhoen in de ZOMER en dan het refein,

en het moeilijkste is .
jij miss wel maar ikke niet weet jij iets te doen nee weet het niet
8dat is rappen*

ceren:

de morgen breekt aan
iedere dag zal het anders gaan
k wee t niet hoe de rimpel voorschijnt de wereld komt
aan iedere dag is het anders gegaan
maar ik weet egt niet hoe het zit zie hoe alles makelijk lijkt als me
met andere wooeden voorschint de
nieuwe dag is nabij
ik zla wle anders zijn als jij me nu even weg brengt een nieuwe dag is nabij niet kan nu het zelfde zijn
want ik weet het nu egt even niet morgen zal het anders zijnnnnnnnnnnnn ENIDE

lisa:

hoi je

Sue V.:

Jouw liedje is harstikke mooi!

latifah:

als ik 10 jaar ben ik ben nu 9 maar als ik 10 jaar ben dan word ik zangeres dan wil ik graag meedoen met juniorsong festival ik heb al een liedje schreven. zo gaat me iedje de titel is ik ga met je mee. ik ga met je meeee ik laat je nooit meer gaan alleen ik voel de kriebels in me buik als je naar me kijkt oooo aaaa oooo aaaah ik kijk naar jou ben jij zo blij jij kijk naar mij ik ben zo blij oooo aaaa oooo aaaa o yes yes yes op de allerbest van hier af aan waarkom jij vandaan ik ben het zat zat zat waar was jij nou nou ga nu weg weg weg oo weg weg weg als ik dat zeg zeg zeg oo zeg zeg zeg ik wil niks meer mijn hard gaat steeds tekeerd

sabrina:

hey ik ben sabrina ben 14 jaar en wil een liedje maken maar ik weet niet goed ik daar moet aan beginnen kunnen julie of 1 w-van de mensen me helpen zo ja voeg me toe slimdapperwijs@hotmail.com
grz sabrina xx

katootje:

ik hoop dat we een liedje kunnen maken en gaan knallen

zohra mellaerts:

IK WIL GRAAG MEE DOEN AAN JUNIOR EUROSONG 2011 MAAR JE MOET EEN ZELFGEMAAKT LIEDJE MAAKEN EN IK STEL AF HOE E-MAIL ME TRUG U BENT MEN ENIGE HOOP!

Fabienne:

ik heb een handleiding gekocht op http://www.songwritersgeheimen.com ik ben er echt super op vooruit gegaan en doe nu mee bij the voice op TV!!

Anna:

Hooiii,

Echt hele goeie tips, maar het lukt me nog steeds niet om een liedje te schrijven, ik zou graag mee willen doen samen met een vriendin aan het JSF maar dan moeten we nog wel een liedje maken :-D. Nog andere tips???

Anna

Anna:

huisman.anna@hotmail.com

TIP’s iedereen mag sturen please??

sara:

ik heb egt ge leert hoe ik moest zinen en het is handig

Sharon:

Hallo ik ben een meisje van 12 en heb een hele pittige mooie zachte stem wil jij me een keer horen zingen mail me dan naar sharonbroekman@live.nl
En dan laat ik je wat horen ps schrijf er wel een liedje bij die ik moet zingen liefe groet sharon broekman maar je kan me ook wel vinden op hyves ik ben 12 jaar heet Sharon Broekman en woon in drente mail me en ik zeg de plaats en straat

youssra:

eigelijk wil ik een vraag vragen ik wil vragen of een liedje moetb rijmen want die voorbeeld rijmyt nie echt en vin ik eigelijk ook nie mooi sorry

fggr:

stom stom stom wie wil weten wie ik ben ik ben nicolet van dam hihihi en ik vind deze site stom hahahahahahaha

nele:

ik wil graag zelf een liedje schrijven maar ik vind het vrij moeilijk en ik ga aan de hand van deze stappen het nog eens proberen

fatimzahra:

Het is heel leuk.
Ieb veel geleerd.
Ik was en betje nervius,maar na het word het eleke keer gemakeleker.
dank u veel!

succes!!!!!!!!!!!

Laura:

ik vind het leuk om mee te doen maar ik weet nog niet waar het liedje kan over gaan

animphe:

Like it

rania:

hallo ik ben danae en ik ben onozel en vies zoals een varken ik kan helemaal niet zingen daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag
vuile truten en homo,s
p.s.

lesley:

heey allemaal ik ben heel erg fan van ROEL VANVELZEN en wil heel graag een liedje van hem op de piano spelen maar ik kan geen noten lezen!!!

wil iemand die dit liedje kan spelen of weet waar ik een filmpje vandaan kan halen met een liedje van roel wil hij/zij dat mij mailen ???

pleazeeeeeeeeee,

mijn email:lesleywensink@hotmail.com

mikemike333:

ik snap er niks van ik ga deze jaar meedoen aan junior songfestival en ik snap er helemaal nog geen kloten van

lesley:

heeft iemand bladmuziek van lovesong? pleaseeee

warre:

omdat ik veel van muziek hou

sarah:

de mooste meisje dat ben ik

julie:

hallo

ClaudiaXL:

donkere wolken boven moerdijk sinistere symbolen van dood en bederf ga maar rustig slapen niets aan de hand maar sluit wel je deur en de ramen voor alle zekerheid want je kan nooit weten of je van binnen niet verbrand

julie:

Heel goeie tips maar iik vind nog steeds geen tekst/boodschap voor mijn liedje ;; Tips ??

shirley vandaele:

ik vind dat je er zonder tips ook wel een lied ga kunnen maken gewoon zelfvertrouwen hebben dan gaat het vanzelf!

david:

ik wil een zanger worden als het kan bevoorbeeld ik wil graag naar junior eurovision gaan dan naar eurovision en ik ben een armeense talig ik wil graag in engels leren zingen

deleny:

hoi ik ben deleny : ik wil graag leren een liedje schrijven kan ik meschien vragen hoe je dat doet en willen jullie mij helpen

groetjes : deleny

mirjana:

hallo kan iemand een paar liedjes voor me schrijven in het engels over vriendschap, liefde en paarden?
maail maar naar mirjanastibbe@msn.com

zulbiye:

ik wil nu engels leren

zulbiye:

ik wil nu een lidje maken

marie-lou:

wa bedoelt ge
snap er niks van

marie-lou:

zou je kontakt me we willen opnemen
dan kun je me alles gewoon uitlggen

buskens:

ik wil er ook een leuk he maar ik weet nattuurlijk niet hoe dat moet groetjes sammy

lizzie:

ik ben verliefd en wil daar een liedje over schijven
hij heet sander en hij is slim knap sterk lief aardig sportief en snle en doet aan voetbal
zou jij mij willen helpen
alvast bedankt
groetjes van lizzie

blabla:

kfdjklrhjewuicnueifndgfuern bguerilnaferji gerui eruith nuf erhu hrbn eruh hdruiu gerhui3klaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rebecca:

ik heb een liedje gemmaakt.

je je jehe jehe
ik verander met alles met alles heb ik veel hobby’s maar dat is nu voorbij…. jij jij jij

refrein: shake it jeee met alles is een droom en zie daar lichtjes vliegen dat noem ik dus manoom shake it jeee iedereen blij maar met mijn hobby’s dat is nu voorbij.

iedereen danst in shake it jehe net als mij ik geef mijn hobby’s op maar dit gaat nooit voorbij. jehe jehe jehee

shake it jee met alles is een droom en zie daar lichtjes vliegen dat noem ik dus manoom shake it jeee iedereen blij maar met mijn hobby’s dat is nu voorbij

shake it jeeeeeeeeee
iedreen blij (blij) (blij)

naam liedje: shake it

JodyB:

Hoi,
ik bedenk onder de douche vaak liedjes en zing (denk ik) ook heel goed.
maar als ik uit de douche kom en achter mijn bureau ga zitten, klap ik HELEMAAL dicht… help me!

Pleun:

Ik schrijf nu al 1 jaar. Ik heb nu al 3 eigen liedjes.
Vandaag!
Vroeg in de ochtend,
ontwaak ik uit mijn slaap.
Geen zin om op te staan,
een nieuwe dag begint.

Doe mijn ogen open,
en zie de zonnestralen,
Ik denk aan de dag,
die komen zal!

Refrein:
Ja, vandaag is de dag,
waar ik naartoe geleefd heb.
Ja, vandaag is de dag,
waar ik wil zijn!
Ja, vandaag is de dag,
waar ik naartoe geleefd heb,
Ja, de dag waar ik wil zijn is vandaag.

Deze mooie ochtend,
de zon schijnt in mijn gezicht.
Ik kijk naar buiten en hoor de wind.

Een heerlijke dag,
om buiten te komen,
Een heerlijke dag,
om blij te zijn!

2 x refrein.

Als je het goed vind en als je hulp nodig hebt,
vraag het maar!

wouter:

hallo ik ben wouter en ik wil graag een liedje maken maar het lukt niet maar kan iemand mij helpen danke

wouter:

hallo ik ben wouter en ik wil graag een liedje maken maar het lukt niet maar kan iemand mij helpen danku

sami:

(repping)
ik ben de f.b.i en ik ga boven aan een dak.
als je mij wilt vinden ik zit nooit op een tak.
ik heb meest al schild en een geweer in mijn hand.
en ik ken een aap maar in het zand.
huo nu op met zagen.
en ook nooit klagen.
wand als je mijn klein broertje hebt gezien.
wand die is nog nie tien.
ik heb een break dance diploma en een hip hop technic wie zit er aan het klappen de hele bubliek.
1,2,3 bedankt en mersy.
ik kom wel terug maar ik moe naar het unoversie.
ik ga nooit naar de trein wand hier komt het refrein.
ik zit nu in mijn huis en er is er geen muis.
ik luister altijd naar muziek en ze zeggen nooit piek.
ik ben half engels en ook arabis maar ik kan het aller goeidte nederlands.
wand het is u laatste kans.
ik zit nooit in een glijbaanwand het is gedaan.

sami:

(repping)
ik ben de f.b.i en ik ga boven aan een dak.
als je mij wilt vinden ik zit nooit op een tak.
ik heb meest al schild en een geweer in mijn hand.
en ik ken een aap maar in het zand.
huo nu op met zagen.
en ook nooit klagen.
wand als je mijn klein broertje hebt gezien.
wand die is nog nie tien.
ik heb een break dance diploma en een hip hop technic wie zit er aan het klappen de hele bubliek.
1,2,3 bedankt en mersy.
ik kom wel terug maar ik moe naar het unoversie.
ik ga nooit naar de trein wand hier komt het refrein.
ik zit nu in mijn huis en er is er geen muis.
ik luister altijd naar muziek en ze zeggen nooit piek.
ik ben half engels en ook arabis maar ik kan het aller goeitste nederlands.
wand het is u laatste kans.
ik zit nooit in een glijbaanwand het is gedaan.

ME:

Eey,
Ik zit een pas begonnen rock band en ben drummer maar tot nu toe hebben we alleen maar gecoverd. Weet iemand wat tips om een liedje te schrijven voor een rockband?
LTR
Me

iris:

ik was ik het park.
ik zag van die rade mensen
van snelle van die hippe
met paars gestipte lippen

britt:

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lleeuukk

Kiara:

Dit is mijn herschreven tekst van afscheid nemen bestaat niet aan groep 8 over groep 8 van mij, Bonny het lied heet: Groep word nooit vergeten

Afscheid nemen bestaat niet
We gaan wel weg maar verlaten de school niet,
Ja, je moet me geloven
Al zal het moeilijk zijn…

Moet je zien hoe snel de tijd gaat
Dat onze schooltijd zo kort bestaat
Dat we zo snel al weg zijn
Is moeilijk…

We volgen allen onze eigen weg
Dat is het enige wat ik zeg
Volg ons overal en kom ons weer tegen
Roep groep 8 na,
we komen eraan

Zie, wat onzichtbaar is
Wat je gelooft is waar
Open je ogen maar
En, daar zijn we weer
We komen altijd weer terug
We zullen school nooit vergeten

Afscheid nemen bestaat niet

We volgen allen onze eigen weg
Dat is het enige wat ik zeg
Volg ons overal en kom ons weer tegen
Roep groep 8 na,
we komen eraan

Kijk in de lucht
Kijk naar de zee
daar zullen we zijn, en gaan altijd met je mee
Iedere stap en ieder moment
Waar je dan ook bent!

wat we dan ook doen
Waar we dan ook gaan
We zullen elkaar nooit vergeten
Roep elkaar gewoon na
We komen eraan

Afscheid nemen bestaat niet… van groep 8…

Xx Bonny

Samantha:

bedankt maaar ik snap er niks van en die lietjes slaan nergens op

yasmin:

ooohho ik ik ik ikkkkkkk ik was samen met jou in park maar op het laast
deed je zo raar warom.dat is zo jammer jammer ja dat vinden wij heel jammer. je bent mijn vrindin warom doe je zo ik vind je
een liefe meid maar soms ben weer raar aaaaaaaaaaaaaaaaan het doen
oohohoho we zijn vriende samen gaan wandelen. samen op vakantie .
we lijken wel famili van elkaar en warom doe nu zo raar oooo

jammer wwwwwe waran hele goeie vriende van eklaar.
dat is zo jammer jammer ja dat vinden wij heel jammer.
dat is zo jammer jammer ja dat vinden wij heel jammer.

sannie14:

ik heb een vraagje??
ik ga mijn nichtjes helpen met een liedje te schrijven voor het avro junior songfestival. maar het lukt me maar niet
ik weet wat ze willen ik weet waar ze van houden heb het zovaak ge probeert maar de moet zakt een beetje in mijn schoenen.
zouden jullie mij miss kunnen helppen met een liedje te schrijven.
mvg sannie14

ann:

tja.. ik ben ook soms bezig met schrijven,maar dan loopt het helemaal vast. en als ik dan is een lied heb, zou het leuk zijn als het in het engels was.. maar op google vertalen gooit het heel mijn tekst door elkaar! Hebben julie tips?
x

ann:

tja.. ik ben ook soms bezig met schrijven,maar dan loopt het helemaal vast. en als ik dan is een lied heb, zou het leuk zijn als het in het engels was.. maar op google vertalen gooit het heel mijn tekst door elkaar! Hebben julie tips? dat zou fij zijn 😉
x

iemand:

je bent een kaars die nooit dooft,een virus is mijn hoofd.
je maakt van mijn leven een kooi waar ik niet uit kan.

idrice:

heyy allemaaal ik ga 2012 meedoen met jsf junioir song festival
maaar ik weet al een liedje maar verder afmaken kan ik niett??–
en het deuntje ofzo ietss.

britt:

ik heb
al een lied
NIET VAN DESE STOMME SITE
maar gewoon geschreven

leonita:

blablablablablabla een saaie website mijne is leuker hhahahahahahahahahahahahahahahaha

shaylana:

ik kan geen liedje schrijven ik wil het doen over verliefd heid want ik ben verliefd maar durf het niet te vagen 🙁

k & m:

moet je zelf een melodie maken voor de juniorsongfestival??

warre:

hhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllll

toffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FY:

HEEY IK HEB ME NAAM NIET GESCHREVEN OMDAT IK ME NAAM NIET WIL GEVE IK HEB EEN LIEDJE GESCHREVEN MAAR IK HEB EEN PROBLEEM IK CRONTROOL ALTIJD HET IS GOED MAAR IS HET TE LANG DAT TWIJVEL IK SOMS HEEL ERG EN IN HOOEVEEL ALINAS IK MOET HEBEN EN IN ELK ZIN HOEVEEL ZINETJES MOETEN IK ZIT ECHT DWARS DOEI

annabel:

ik heb een liedje geschreven maar weet niet wat ik veder moet zingen enzo dus . . . nou dit is het liedje
de zomer komt weer de zon komt op bloemen komen uit de knop
vogels vluiten
ze zingen buiten
vlinders vladeren overal
ja hier ja daar ja overal
ze vliegen langs de oever ja de oever
wowowowoo
jojojojoo
dus de zomer komt weer de zon komt op de bloemen komen uit de knop !

annabel:

het lietje die ik net heb geschreven heet de zomer de melodie gaat best wel snel in 2 sec. is de 1e zin dus !

amy:

ik doe mee aan het junior song festival en wil een lietje schrijven omdat dta moet maar aan de tips van deze site hbe ik helaas niks wat moet ik doen

sihame:

treasure what you do is so great because I love you yes because I know you’re great on you makes me so warm so warm because you make me so warm I am waiting for the girl of my dreams oohooh dit is een klein stukje van mijn liedje

tessa spee:

jij bent zo stout ik zie je elke dag opnieuw achter men rug iedereen uitelagen als ze iets fout doen en jij moet daar nu meeeeeee opouden ah ah ah jij ben zo stout ik zie je elke dag opnieuw achter men rug iedereen uitlagen als ze iets fout hebben gedaan ooooo jaaa en hou daar nu is mee oo jaa houw dara nu is mee op ik zie j e elke dag het opnieuw doen en hou omidelek mee op

tessa spee:

dat was gewoon een lietje uitgevonden ik weet niet og het goed is ze

tessa spee:

dat was gewoon een lietje uitgevonden ik weet niet og het goed is ze keeeeeeeeeeeeeeeeeer je maaaar op naaar je zelf stom fout ventje nog een ding

esmee:

poep eb je nodeg om te eeten is e goed voor je stem proobeer maar

tessa spee:

esmee dat vies heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel vies

alisia:

wil een van jullie ik wil het zo graag al is het een begin
zoja bedankt
een snel liedje graag zoiets als …… ?
dankje
ali.

emma vdb:

heey allemaal ik ben emmma ik ben tien jaar en ik speel graag op muziek en ik zoek een groep die mij als maneger of muzikant wil hebben ik kan niet goed teksten schrijven daarol ben ik goed in muziek als je me wilt stuur een E-mail voor gratis en vor niets 😉

emma vdb:

heey ik ben het weer maaar ik ben ook een super top danseres wie me wil je weet het E-mail aub misschien zie ik je

emma vdb:

wouter ik kan je helpen mijn E-mail weet je van de volgende 🙂

ilayda:

ik heb wel ales geleezen en het was super

emma vdb:

SUPER TOF HOOR ._°

isabeau:

saai

1:

hoi hoi hoi

sjomskitA:

het is leuk en vies

jami:

kan ik dit ook op een tuba gebruiken

valentino:

ik wil een lied schrijven over mij en mijn twee beste vrienden dion en rik en we chillen altijd met elkaar altijd leuke chikies tegenkomen kun jij mij helpen

emma:

valentino hoe oud ben je en ja ik kan je helpen ik weet hoe je een liedje schrijft heb al 1 met mijn bff gemaakt 😉

emma vdb:

je kunt eeen liedje maken door b.v. over iets te schrivben op wie je verliefd bent of over hoe je ej vrienden hebt ontmoet of wat je ooit wil worden of dooen of iets uitvinden

Chrisjexx:

Hy is wel vies, maar ook wel leuk!!

emma:

wat vind je vies chrisje?

Victoria van der Broekmuit:

Ik heb niks TE LANG!!! sorry maar ik heb wel de begin gelezen dat je een gitaar kocht en dat je bij andere liedjes ging spieken! Maar sorry dat ik dit zeg: Wat een STOMME lied en verhaal!

emma vdb:

ja victoria wil je nu graag een liedje of niet ?

als je een liedje wil ( wil ej dan samen met mij doe pleas)

anoniem:

heey,
bedankt dankzij jou
tips ben ik nu wereldberoemd
thanks!

emma vdb:

door ik of iemand anders anoniem???????????????

yasmina:

slechte tips

wolie:

slechte site (deze site stinkt

kopkaas:

dit is echt de slechtste site ooit

Kippa:

Ik heb dit gebruikt voor mijn nicht die gaat trouwen. Het is best goed gelukt. Bedankt voor de tips 🙂

jessie j:

hello hoe ar jou im jessie j

emmatje:

hoe oud zijn jullie ikke ben 11

emmatje:

hoe oud zijn jullie ikke ben 11
xD

frankie:

zo ne KUT site maat, ge kund ier niets nuttigs doen ojo
ik haat het

alina:

help me met een lied en titel waar refrein in zit

gil de clerck:

saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai

luca:

HEEEY IK BEN 9 JAAR EN IK WIL EEN LIEDJE SCHRIJVEN! HOE KAN JE HET HET BESTE DAT DOEN??
IK HEB DAT GEDOE NIET GELEZEN OMDAT HET BEST SAAI WAS EN VEEEL WAS 🙁
SORRY MAAR ZEG HET PLAESE!

julia:

ik sta op tv je weet niet hoe leuk het is , de wereld ziet er dan pas mooi uit het is zo leuk om op tv te komen het is net een wereld zonder oorlog en ruzie ik vind het zo leuk tudu.

julia:

ik sta op tv je weet niet hoe leuk het is , de wereld ziet er dan pas mooi uit het is zo leuk om op tv te komen het is net een wereld zonder oorlog en ruzie ik vind het zo leuk tudu.oh oh

izaak:

over yahoo wat je er kunt doen dat is niet te geloven spelletjes en email en nog veel meer ik kijk vaak op men meels en soms wat spelletjes

anlie:

ik vind de tips heel goed maar ik wil meer een liedje voor grotere in plaats over een plastic zak.
zouden daar ook tips voor zijn?
want de meeste die ik verzin zijn niet echt liedjes voor tieners.
dank u wel!
anlie

melissa:

ik wil een liedje schrijven en ik heb super veel ideen maar ik kan er niks uithalen wat naar voren springt en ik kan niet kiezen. ik wil wel een beetje een liefdesliedje dat over mijn ouders gaat die je haat en je hebt een juf op school willen leren kennen maar durft niet tegen je ouders te zegen dat je in een pleeggezin wil wonen. daar wil ik het een beetje over hebben.
dus het gaat eigenlijk over mij.
ik ben maar 11 maar dan nog ik hab ook gevoelens maar volgens me ouders niet en ben ik altijd degene die de straf krijgt al mijn broertje bijvoorbeeld is getrapt terwijl ik het helamaal niet ben. daar moet het liedje een beetje over gaan.
dus over mij.
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!

christophe:

You may know my name, but you don’t know my pain
I can’t stand the light, I’m from the dark side
I may look the same, but I ain’t playing games
I can’t die, ‘cause the music is my life
This is my life, my life, my life
And I will live it ‘til the night is fucking done

And I will live it ‘til the night is fucking done

You may know my name, but you don’t know my pain
I can’t stand the light, I’m from the dark side
I may look the same, but I ain’t playing games
I can’t die, ‘cause the music is my life
This is my life, my life, my life
And I will live it ‘til the night is fucking done
[2x]

And I will live it ‘til the night is fucking done

anoniempje:

ff help me aub k wil ledje schrij vooor volgend jaar

demi putters:

hoi ik heb een liedje over de vakantie

groetjes demi putters

julia gietema:

hoi!
ik ben julia en ik en mijn vriendin nancy gaan volgend jaar meedoen met het junior euro song festival.
dit zal hartsikke helpen nu.
bedankt!

x julia en nancy.

Esther:

Hoi ik ben Esther. ik en marieke gaan meedoen in 2013 aan het junior songfestival in nederland.het is denk ik hardstikke spannend als ik in de Finale sta.

GROETJES Esther & Marieke

lauren:

dit is z`n saaie website!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

F@$!0N G!RL:

Ik moet een lied ineen zitten te stoppen maar ik geraak niet verder met dit

caitlin:

ik ben er aan bezig maar ik graak niet verder

adriana:

saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai

Zoë:

Ik wil een liedje schrijven weet niet hoe.

Kan je een mailtje sturen

PS:kan je een deeltje sturen hebben jullie ooit gesongwairdtert

Tatum:

Hee. Ik ga met mijn vriendin mee doen aan Junior Songfestival 😀
Ik speel zelf gitaaar en rap mijn vriendin zit op toneel
we willen een liedje maken met rap stukken en gewonen stukken.
Hellpp ons alsjebliefd. 😀
Groetjes Tatum xx

anoniem:

Hallo,

Ik zou heel graag een liedje willen schrijven en ik heb al een onderwerp
maar ik kan geen verdere tekst verzinnen. Zou je mij willen helpen met de tekst van het liedje. Het onderwerp is:

Shoppen!

Groetjes Mij

emmavdb:

hoi, annoniem
ik wil je wel helpen om een liedje over ”shoppen” te schrijven
ik vind het ook een super ideeee trouwens ga ik ook graag shopppen

groetjes emmmavdb

yousra:

ik ben een meisje die hier al bestaat ik ben zoo verlieft op een jongen die zo dicht naast me is ik kijk gewoon in zijn ogen en zie duizende regen boogen en ik voel me zo de beste van de land de beste van de land jeeeeyyy ik heb een boy friend hij is zo schattig en zo leuk en ik wil hem bij me huiden en ik zal hem zooo hard knuffelen boy kom eens naast me staan want schat ik meen het nouw boy kom eens naast me staan ik meen het echt ja ik meen het en kus dan wat een beetjes aaaaaaaaaaaaah

yousra:

ja schat je bent de leukste hoor dus je ben cgazy ik zeg dat je lely bent maar blijf toch eens bij mij

yousra:

EH WIE WIL ME HELPEN MET EEN REFREIN BEL ME OP 0480343494

emmavdb:

ik wil je wel helpen yousra en hoe oud ben je?

emmavdb:

hoi ik wil je wel helpen groetjes emma hoe oud ben je?

Hilal:

hey,
de mensen die hier een berich achterlaten willen weten hoe je een liedje schrijft. ik schrijf zelf ook liedjes dus laten we beginnen.

1. je verzint een titel, dat kan over alles gaan: liefde,sport,pesten,dieren,enz. de mijne gaat over liefde en het heet: i love you

2. je kan beginnen met het refrein, of met het eerste couplet.
het beste met het refrein. ik heb een refrein dt over liefde gaat en die gaat zo: toen jij me aankeek
was ik helemaal van streek
wat ik wou zeggen was
i love you, i love you!
het refrein moet bij de titel passen, en het hoeven maar 4 zinnen te zijn. de titel kan het er als beste in zitten, maar het hoeft ook niet. je kan bijv. een samenvatting van alle coupletten bij elkaar maken, en dan kom je ergens uit, en je verkort dat in 4 zinnen of iets meer.

3. nu een couplet, het moet een logish verhaal zijn en het moet niet gelijk beginnen dat iemand je aankeek(als het over liefde gaat) dus zo een couplet: ik fietste door de stad heen
niemand ging mee ik was alleen
het stoplicht sprong opeens op rood
ik reed er bijna doorheen wat was ik idioot
opeens keek iemand me aan
zag je me daar nou staan
ik kon d’r wel van tekeer gaan
hoorde je mijn hart boom boom
ik wist niet meer wat ik moest doen

4. dat was het eerste couplet, nu kun je verder gaan met het refrein,maar je kan ook verder gaan met een ander soort refrein, ik noem het ‘half refrein’ omdat ik niet weet hoe dat heet, alleen zo kan je het wel noemen. het moet bij alle coupletten passen anders gaat het niet klinken. hier komt mijn 1/2 refrein: mijn hart sloeg een slag over
je hebt mezelf beroverd
het hoeft niet zo heel erg te rijmen, maar de woorden moeten op elkaar lijken anders klinkt het helemaal niet en ben je uit het lied

5. je kan het beste de 1e refrein opschrijven, maar bij de andere refreinen gewoon ‘refrein’ opschrijven. de halfe refreinen kan je het beste gewoon opschrijven want als er ‘half refrein’ staat vergis je je zeker.

6. het tweede couplet. het 2e couplet moet een gevolg zijn van het 1e couplet.dus dan komt er dit:
opeens stond alles stil
jij bent alles wat ik wil
kom een stapje dichterbij
gelukkig hoorde je wat ik zei
want jij hoort echt bij mij
loslaten doe ik niet meer
mijn hart gaat tekeer
hij wist niet wat er gebeurde
maar het was niet dat hij zeurde

mijn hart sloeg een slag over
je hebt mezelf beroverd

refrein

7.het originele stukje.
er is vaak 1 stukje origineel en vaak gaat dat best langzaam.
vaak zit daar ook wat engels in, en dat is het beste.
als je een stukje engels erin laat, word het nog origineler en het word daardoor ook sneller beroemder.
dan krijg je:
ik zal deze momenten nooit vergeten
i love you dat moet je weten
my hart going crazy
your so lovely
wat een lief stel
you and me

8. uithalen.
uithalen zijn sukjes waar je ooh, oh yeah, of zoiets zingt terwijl het refrein zich afspeelt, alleen dan moet je de uithalen zingen.
dus terwijl mijn refrein afspeelt zing ik: Oooh, Oh Yeah
het kan hard, het kan zacht, het kan met je gewone stem, als het maar bij het ritme past en het volume van de melodie. na de uithalen kan je extra hard het refrein zingen, zonder uithalen. het laatste refrein moet je gewoon extra hard doen, en niet uitschreeuwen.

9. het eind. na het refrein kan je klaar zijn, maar je kan er ook nog 1 zin aan toevoegen, zoals ik op het eind weer heel hard, veel harder dan het laatste refrein, dat je het bijna schreeuwt. hier komt de mijne: I love you! je kan ook bijv. van I love you de you wat langer maken, met eenorigineel accent. dan kom je uit op dit: I love you-ou-ou-ou!

10. veranderingen. eerst ga je het lied zingen, en als je denkt dat er nog wat veranderingen in moeten komen, dan maak je die, maar het moet nog wel een logish verhaal zijn.

dan heb je een heel lied. even voor de duidelijkheid: ik ben 11 jaar, en het lijkt heel volwassenen wat ik allemaal opschreef. ik heb het NIET gekopieerd en geplakt, it komt uit mezelf. net zoals dat gaat bij gedichten. ik hoop dat jullie een leuk lied zullen krijgen, zelf wil ik meedoen met het juniorsongfestval.

bedankt vor het lezen.

Carmen:

ik wil graag een liedje schrijven

Carmen:

ik wil graag een liedje schrijven en ik hou er van xxx Carmen
ik wil graag een liedje scgrijven en ik hou er van xxx Carmen

Carmen Schilder:

ik wil graag een liedje schrijven en ik hou er van xxx Carmen
ik wil graag een liedje scgrijven en ik hou er van xxx Carmen en u bent super lief maar ik ben 8 jaar als u dit goed keurt dan hou ik van u echt waar met vriendeleke groet Carmen Schilder

naomi:

slingers en ballonen

samoon:

ik wil heel graag zingen en dat op youtube zetten maar ik weet niet hoe wilt u mij helpen en ik ben 8 jaar mag dat wel

caroline:

hallo iedereen ik ben caroline ik ben 12 jaar en ik zoek een lief die , lief en mooi en en sesy is je kent dat wel kenne julie een reageer hie dan op zet er een foto van op hoe oud hy is hoe groot hy is en alle info als je wil dat ik dat lees van jij over die jongen hebt geschreve schrijf MIJN naam er dan bij en a ja voor ik heb vergeet wil je bij die info ook zijn naam + agternaar by zetten dank je wel en ik hoop dat ik rap een lief zal vinden

Sibel:

Hey! Ik moet je echt bedanken voor deze tips, ik heb me ingeschreven voor het Junior Songfestival. Ik kon echt niet op ideeën komen, maar het liedje is nu uiteindelijk wel af. Maar ik wil een nieuw liedje maken! Mijn vorige liedje was een beetje sloom, en nu wil ik een heel vlot liedje maken. Maar er is één ding: Telkens als ik een liedje in gedachten heb, zing ik die met een wat trage melodie. Ik wil juist een snelle, want dat vind ik ook wel leuk. Tips? Dankjewel!

jayden de pree:

ik wil een liedje maken om dat ik dan beroemt kan woorden en het leuk vind ik hou van liedjes dus ik wil er een makren bijvoorbeeld pak maar mijn hand

jade:

ik leer hier geen bal van!

steffie:

ik wil een eigen lidje opneme maar
hoe moet dat?

Liza:

rap

I was chatting on hyves
with my girlfriends
a guy asked me to
I could not tell anyone
The next day my girlfriend in my sleep
I said I did verkeering
they they they had verkeering
we sides equal to that with the same boy verkeering have
they gobble
and our viendschap was broken

not rap

the next day we have nothing more sides against each
anyone interfered with it
they had to tell their girlfriends
We kregne one batle

rap

Rebecca:

Hallo, iK wel graag een Engels liedje maken maar het lukt niet
Ben 10 jaar . Maar het lukt niet kan je misschien een stukje voor me schrijven om me te helpen ?
Dan kan ik het verder afmaken
Liefst iets over Vriendschap dat kapot gemaakt is daar mijn liefde

Aub snel antwoorden Dankje !

bisma:

Hallo , ik wil heel graag een liedje maken , maar het lukt niet !!!

bonheur:

boebnoeboebeoeboebeoee

Sindy:

ik ben bezig met een nummer schrijven,dit is het refrein:

My life is like a butterfly
My body raise up to the sky
My life is like a butterfly
My soul are so high

is dit leuk?

emma:

klodzak

emma:

he stpok

Sanne:

Hoi,

Kun jullie mij misschien helpen met een liedje schrijven?
En misschien goede tips geven waar ik mijn liedje over kan houden?
Weet jij misschien wat je kunt doen tegen faalangst?

Met vriendelijke groet,

Sanne P.S.
Ik hoor nog van je, en mail je me snel terug

wout:

wie dit lees is een sukel dus jij

roos:

het lukt me niet om een liedje te schrijven helppp me please

mariaeduardadacosta:

doe mee in de sterenn want ik ga

urina:

jullie zijn vette sukkels zeg

rita:

Mijn naam is Rita ik was in een verhouding van 3
jaar met een kind dacht ik dat ik meer van hem hield dan
iets in de wereld na een tijdje
Ik heb gemerkt dat sommige veranderingen in de thingsthat
hij doet , begon hij te schelden voor hen, dus
Ik wist dat er iets mis was geprobeerd om hem te behagen in verschillende ,
maar toch was het niet de uitkomst. Ik besefte al snel
ik zag een ander meisje die naar geprobeerd
hem begrijpen dat ik zoveel van hem hield , maar hij deed
Heb je wel luisteren . Op een dag las ik een getuigenis
in een soortgelijke zaak , een persoon getuige van de
dit grote werk van Dr Okojie en zelfs wanneer het
Ik notbelieve Ik was ervan overtuigd door mijn
vriend , dus ik contact met hem en probeerde te krijgen zijn
methode tegenzin verrassend
minder dan een week mijn geliefde contact
me en tot op heden zijn we nog steeds samen
gelukkig getrouwd met een kind . Ik ben zeer
dankbaar aan Dr Okojie wordt specialiesed in
oplossing van andere problemen , waaronder
volgende : .. ( 1 ) Als u wilt dat uw ex terug ( 2 )
als je ooit nachtmerries ( 3) Wil je zijn
gepromoot in zijn kantoor . ( 4) Wil Vrouwen /
mannen die achter je. ( 5) Als u
wil een kind . ( 6 ) Als u hulp nodig
financiële . ( 7) Als u wilt dat de genezing van het
HIV AIDScontact nu voor onmiddellijke oplossing
yourproblems dat
Drokojiehealinghome@gmail.comThank

Erika Severyns:

Ik geef workshops songwriting, bezoek mijn pagina voor meer info:
http://erikaseveryns.tumblr.com/workshops

cookieliefhebber/snoepieliefhebber!!!:

dit is stommezooi wie luisterd hier nou naar dit helpt echt niemand ik heb nog steeds niks dat is toch stom ik haat deze webside ik ga hier zo snel mogelijk weg hier het is gewoon achterlijk ik kan er niet meer naar kijken gelukkig maar want ik haat deze site voor AAAAAAALLLLLLLTTTTTIIIIIJJJJJJJJDDDDDDDD begregen?

de groeten aan je oma!!!!

emma:

Nu weet je, ik begrijp niet wat er gebeuuurt..
echter, is er nooit tijd voor iets.
Ik denk dat ik niet realiseren
en ik geef een duizend en een bochten
Ik moe mijn twijfels
zal niet langer wachten

en terug te keren om te ontwaken.. in mijn wereld
het zijn wat ik ben.
en ik zal niet stoppen. voor een tweede keer.
mijn lot is vandaag.
en terug te keren. om te ontwaken. in mijn wereld
het zijn wat ik ben
en ik zal niet stoppen. voor een tweede keer.
mijn lot is vandaag

alles kan gebeuren
Ik zal alles wat ik voel dalen rondom
alles kan gebeuren Ik zal laten vallen
allesIk heb niets dat ik zal stoppen

Nu weet ik, wat ik voel is aan het veranderen
en als er angst, ik open deuren door te draaien
Ik denk dat ik niet realiseren
en ik geef een duizend en een bochten
Ik moe mijn twijfels
zal niet langer wachten

en terug te keren om te ontwaken in mijn wereld
het zijn wat ik ben
en ik zal niet stoppen voor een tweede keer.
mijn lot is vandaag
en terug te keren om te ontwaken in mijn wereld
het zijn wat ik ben.
en ik zal niet stoppen voor een tweede keer.
mijn lot is vandaag

alles kan gebeuren
Ik zal alles wat ik voel dalen rondom
alles kan gebeuren Ik zal laten vallen
alles wat ik heb niets om me te stoppen

marcella bakker:

dafuq je kan geen eens een kanker mooie liedje shrijven man aah! fuck you je liedjes zijn kanker skir of moet ik het zo zeggen skifa maak een louwe liedjes zoals rap of zo man jou liedjes gaat over plastic zak of zo ja whatever maarkanker skir ben jij sukkel dat je bent?

marcella bakker:

aaaih!! no!!!!!!! man dafuq skir zijn jou kanker stome liedje
over plastic zak verzin eeens een kaulo rap man omg jij bent zo
skifaaaaa!!!! en een biatch

Iris:

Songtekst altijd wil ik bij je zijn

Ik kijk om me heen
Dan kan ik altijd aan jouw denken als je mij een leuke herinnering hebt gezegt
el jejel el jejel, op de zon bij de zee, overal vlieg ik met je mee
Bij de zee op de zon, samen kijken we naar de horizon
el jejel el jejel op de zon bij de zee enzovoort enzovoort enzovoort

lynn:

ikwil een eigen website zonder ik moet betalen.

lennert:

ik zit al een jaar naar een liedje te zoeken maar vind NIETS kunnen jullie mij helpen ik zoek nog naar een tekst

kimm:

Ik heb een rot tijd achter de rug, ik ben verliefd geworden en die jongen niet op mij toen kwam hij er achter en vond ik het heel spannend om hem weer te ontmoeten we waren goede vrienden maar nu heb ik er een liedje over geschreven en hij is best wel goed al mijn emoties zitten er in.

Gerline:

Hi,
Ik heb nu een paar liedjes geschreven maar ik weet niet of ze leuk zijn. Het enige wat ik doe is puur achter mijn computer zitten een beetje muziek luisterene en zingen en dan hopla begin ik te typen. Ik spendeer er een paar minuten aan kijk het over en verander wat en dan ben ik klaar. Is er dus iemand die mijn liedjes zou kunnen bekijken en tips geven of zo iets?.

Gerline
(14 jaar)

jake:

Mijn naam is JAKE van nederland, ik ben hier om u te informeren over een echte en oprechte spell caster naam DR Zord die Help me om terug te krijgen mijn ex na de breuk.
De grote DR Zord kan ook helpen bij het winnen van loterijen, vruchtbare, het krijgen van de baan, bevordering van de werkgelegenheid, genezing van alle soorten van ziekte, het breken van de generatie natuurlijk, spirituele bescherming en nog veel meer.
Hij is een man van de bevoegdheden en een man van wonderen. Kijkers met een bestaand probleem en bereid om te bezoeken moet vriendelijk bezoek hem op zijn privé e-mailadres VIA: zord.spelltemple@gmail.com

arwen:

ik ben 10 en ik wil graag mee doen aan juniorsongfestival maar ik heb geen idee hoe je een liedje moet schrijven en ik wil ook een curses waar ik in een paar dagen veel beter kan zingen help me groetjes arwen (10)
me e-mail is arwendewittevanleeuwen@gmail.com

leonie:

hey ikzal het heel vaak oefenen.

MISS Arabella:

Ik verloor mijn 1 jaar relatie drie maanden geleden. Mijn ex liet me achter met zoveel pijn en ik heb sindsdien hart gebroken en verbrijzeld. Ik heb contact 11 spell wielen en 8 ze heeft mij rip off van mijn geld zonder enig resultaat. Ik heb per E-mail zoveel sites online op zoek naar een goede spell caster tot ik werd geregisseerd door een 28 jaar oud meisje aan DR ADODA die helpen. Aanvankelijk ik nooit geloofd hem omdat hij was verzoekend voor één of andere hoeveelheid geld om objecten te kopen, het kostte hem drie weken te overtuigen mij en iets optreden naar mijn mening en ik zei ik geef hem een keer te proberen. Ik was zeer geschokt toen Marcus genoemd drie dagen nadat ik Dr ADODA HELP het items-geld stuurde. Hij excuses voor alles wat hij heeft gedaan verkeerd en ik ben erg blij dat we samen zijn vandaag omdat hij voorgesteld me vorge nacht dat we volgende maand gaan trouwen. Ik zal u te contacteren E-mail:adodalovespelltemple@gmail.com adviseren. omdat hij wonderen in mijn leven heeft gedaan en ik denk dat hij kan u helpen bij elk probleem. VAN MISS Arabella…

maria:

ik wil een lied maken maar hoe weet ik niet ik wil gewoon mijn gevoel uiten en er staan allemaal regasties wanneer kan ik mijn liedje aan jullie tonen.

nina:

ikenmijnlada is wel leuk maar spellen nog leuker

letisia:

ik wil die liedje leren hoe

anoniem:

Ik wil alleen maar om deze man oproep dromosun voor de prachtige koepel wat hij voor mij te bedanken, ik geloof nooit dingen zullen weer om een ​​goede zet voor mij.
ik ben anoniem als gevolg van de veiligheid reden, ik ben een voetballer die nu een van de grote club bidden nu, ik ga door middel van een veel pijn en pijn door te proberen een goede club te spelen voor te krijgen, maar ik heb nooit één dag de mogelijkheid om gewoon geen reden, deze kreeg zelfs tot het punt dat ik zelfs zal zijn bedelen club en mijn land te laat me spelen en toon mijn talent voor gratis dus dat het woord me kan zien, maar toch, ik nooit de kans om dat te doen, was ik in overal waar ik ga afgewezen.
een trouwe dag, mijn zus ofwel omgekeerde me naar haar huis, door het verkrijgen van daar, vertelde ze me dat ze iemand die me kan helpen, ik geloof haar nooit op het eerste, maar ik heb geen keuze hebben dan te proberen, ze vertelde me over een spell caster oproep dromosun in afrika die me kan helpen, en de meeste grote club gaat op zoek naar mij met een grote geld voor mijn rekening, ik vertelde haar zelfs dat nu ik niet eens geld nodig, alles wat ik nodig hebt is een plek om mijn talent te bewijzen aan de eigen woord en mijn land die mij verlaten zonder reden.
ze me aan de man te introduceren, om er, de man vertelde me dat ik heb geestelijk probleem, dat maakt me niet uit te blinken in mijn voetbalcarrière, en hij vertelde me wat we moeten doen en we hebben echt alles.
eerst mijn land omkeren me om een ​​vriendschappelijke wedstrijd, ik alleen haft tijd spelen voor de wedstrijd, na de wedstrijd drie grote club om mijn land kwam op zoek naar mij. dat is hoe ik kreeg mijn zelfvertrouwen en geluk, nu ik ben ik grote jongen die spelen voor een grote club met geen vermelding voor een goede reden te zijn, en ik ean een grote geld elke week.
gelieve mijn broers zijn die doormaakt wat ik passeren voordat moeten contact opnemen met deze geestelijke mens, zal hij je helpen, want deze man heeft hulp veel speler die we niet eens weten en kan nooit sprake zijn.
dit is zijn privé e-mailadres in het geval u hulp nodig heeft. (dromosunhealinghome@gmail.com).

hoi:

POEP

hoi:

WAT EEN KUT-SITE

erik:

hallo kan iemand me helpen ik ben een liedje aan het schrijven ma ik kom niet verder dat dit alle hulp is welkom ik heb dit laat ma weten als dit goed us of wat ik moet veranderen het is voor me vriendin dus het met perfect zijn kven 20 jaar help me pleasee dit heb k titel is ik blijf voor altijd bij je ent begin heb k zo

ik blijf voor altijd bij je. wat der ook gebeurd je bent en blijf me meisje

en nu weet k niet hoe k verder moet helppp…😭

erik:

k zou u eg dankbaar zijn als een van jullie me een heel stuk helpen moet voor het weekend af zij dankjee

Reageer

Uw email wordt nooit verspreid. Benodigde velden zijn aangeduid met *

*
*